6. maj 2021
markus-winkler-3vlGNkDep4E-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idéer til din arbejdsbil løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idéer til din arbejdsbil løsning

Dette indhold er sponsoreret

Når man leder efter en dog løsning for ens arbejdsbils kommer der hurtigt en masse ting, som man skal have styr på. Det kan være alt fra hvilken biltype man søger, hvilken pris der passer bedst for ens virksomhed og hvilken type aftale man søger i forhold til lån, leasing og køb af bilen. En af løsningernes som kan være værd at undersøge er erhvervsleasing, hvis man ikke ønsker en lang bindingsperiode eller stor pris når man leder efter en god løsning til ens arbejdsbil.

Erhvervsleasing

Med erhvervsleasing binder man sig i en bestemt periode hvor man betaler en fast pris per. Måned. Når leasingaftalen udløber kan man enten vælge at købe eller aflevere bilen tilbage alt efter hvad man har aftalt med leasingfirmaet. Når man leaser en arbejdsbil behøver man altså ikke at bekymre sig om at skulle sælge bilen eller betale et stort beløb på en gang for sin arbejdsbil, hvis man ikke er helt tryg ved idéen om at binde sig til en firmabil i mange år. Erhvervsleasing være en god idé for et nyt firma der ikke har en stor bunke penge at købe firmabiler for, eller hvis man skal bruge en firmabil til et specielt projekt som varer i en længere periode.

Køb brugt

En anden god løsning, hvis man søger en firmabil til en god pris, som man kan få lov at putte navn og logo på, kan det være en idé at overveje at købe brugt. Køber man brugt kan man spare en del penge og have god samvittighed i forhold til klimaet. Et af problemerne ved at købe brugt er dog at man ikke kan spare penge ved at købe bilen i firmaets navn. Køber man en brugt firmabil skal man også være mere opmærksom på bilens tilstand og at den måske ikke kan holde til så meget som en ny firmabil. Hvis man køber brugt, kan man dog, selv forhandle prisen og bagefter kan man tilpasse bilen så den passer helt perfekt til ens firma og formål. Med en brugt firmabil slipper man også for bekymringer, hvis der sker noget med bilen som eksempelvis en ridse i lakken, en lygte som ikke virker eller andre mindre problemer som man selv kan tage sig af. I forhold til at købe en brugt firmabil kan det være svært at finde flere biler af den samme type til den samme pris, ved den samme sælger. Dette kan være et problem, hvis man eksempelvis søger 4-5 varevogne af samme mærke. Det er derfor en god idé at vide hvad man søger når det kommer til ens firmabil.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?