5. juni 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan foregår en botox behandling?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan foregår en botox behandling?

Hvad sker der egentlig, når du får lavet en botox behandling, og hvad ligger botox priser på? Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

Det er nemlig langt fra ualmindeligt at være træt af de rynker, der kan opstå omkring øjnene, den velkendte bekymringsrynke i panden eller stregerne mellem øjenbrynene. Derfor vælger mange at få hjælp i form af en botox behandling.

Hvad kan en botoxbehandling gøre for dig?

Mange mennesker vælger at få en botox behandling for at opstramme huden i ansigtet. De små muskler, vi eksempelvis har i ansigtet, trækker sig mere eller mindre konstant sammen, hvilket gør, at huden folder. Når det er sket længe nok, vil det blive til mimiske rynker, som er permanente.

Du kan heldigvis nemt få reduceret de små rynker ved hjælp af en eller flere botox behandlinger, da en lille injektion af botox kan hjælpe med at udglatte huden og rynkerne.

Udover at sørge for at opstramme huden i ansigtet kan botox også hjælpe mod en række gener. Det kan eksempelvis være, du døjer med svedproblemer, og her kan botox nemt vise sig at være løsningen. Med en botoxbehandling kan frigivelsen af signalstoffer blive forhindret, så nerve og svedkirtel sættes i gang, og svedsekretionen bliver hæmmet.

Hvordan virker botox?

Når botox bliver sprøjtet ind i de ønskede områder, virker præparatet ved at lamme muskulaturen i det område, det sprøjtes ind i.

Helt konkret blokerer botox det signalstof, som nerverne i kroppen benytter sig af for at kunne sende meldinger til blandt andet musklerne. Når stoffet ikke kan det, kan musklerne ikke trække sig sammen eller rynke. Botox har derfor ingen virkning i resten af kroppen, men udelukkende der, hvor det sprøjtes ind.

Sommetider kan botox kombineres med andre stoffer, det kan eksempelvis være fillers, for at forme og ændre i ansigtsformen.

Hvad er botox?

Botox, som er forkortelsen af Botulinum Toxin, er et stof, der i mere end 40 år er blevet brugt til blandt andet kosmetiske behandlinger.

I små mængder er botox ganske ufarligt, og det er derfor et godkendt lægemiddel i Danmark. På verdensplan er injektion med botox en af de mest anvendte former for kosmetiske behandlingsformer.

Hvor længe varer en botox behandling?

Selve botox behandlingen varer ikke længe. Den tager typisk 10-15 minutter at gennemføre, alt efter hvad du skal have lavet. Efter 3-8 dage kan du begynde at se resultaterne af din botox behandling, men i nogle tilfælde kan det tage helt op til tre uger, før du kan se den fulde effekt af behandlingen.

Effekten af din botox er typisk 3-4 måneder, hvorefter du kan blive nødt til at få endnu en botox behandling, hvis du fortsat vil opretholde det rynkefri udseende.

Få det resultat med botox, du drømmer om

Mange frygter, at de vil få et resultat, der ikke ser naturligt ud, når de får lavet behandlinger med botox. Der er heldigvis ingen grund til bekymring.

Når du får lavet en botox behandling, kan du nemlig selv være med til at bestemme, hvordan dit resultat skal være. Du skal derfor bare gøre op med dig selv på forhånd, hvad du ønsker.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?