26. september 2020
1019-L1012 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan får man mindre stress i hverdagen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan får man mindre stress i hverdagen?

De fleste af os døjer med stress i hverdagen i en eller anden grad. Når man først er begyndt at blive stresset, kan selv små opgaver virke helt uoverskuelige. Hvordan kommer man af med hverdagsstress? Det kan du læse mere om her.

Lav en god rutine

Du har helt sikkert hørt det før, men gode rutiner kan bidrage til at afhjælpe stress. Når man får tjekket små opgaver af i sin mentale tjekliste løbende i løbet af dagen, så ligger de ikke og stresser og vokser sig til store monstre. Mange oplever en form for magtesløshed over selv de mindste opgaver, som at tømme opvaskemaskinen eller lægge tøj på plads. Med en god rutine, undgår du at disse opgaver bliver liggende og fylde unødigt.

Opdag smarte hverdagsløsninger

I dag finnes der heldigvis en masse smarte løsninger der er designet til at gøre din hverdag lidt nemmere. Det kan være svært at planlægge en hel uge med måltider samt lidt af et logistikprojekt, at købe ind. Fænomenet måltidskasser er derfor blevet enormt populært. Måltidskasser giver dig præcis hvad du skal bruge og sørger for, at du får spændende og varierede måltider til hele familien, hele ugen. Det er slut med at bruge unødvendigt meget tid på at købe ind, men det er også slut på at smide mad ud, der ikke blev brugt alligevel. Måltidskasser bidrager til at begrænse madspild og sørger også for, at du dropper de dyre impulskøb når du køber ind.

Selvfølgelig har du stadig brug for morgenmadsprodukter, rengøringsmidler, toiletpapir og lignende, men dette kan du med fordel også købe på nettet og få leveret til din dør. Det handler om at rydde op i hverdagsopgaver der fylder og stresser for meget, og for mange er det planlægning af måltider, indkøb og det at lave maden i sig selv. Med måltidskasser følger du en opskrift, meget af maden er allerede præpareret for dig og der står, præcis hvor lang tid det vil tage at forberede.

Der findes måltidskasser til alle behov og præferencer. Hvis man ønsker et sund alternativ, kan man for eksempel prøve måltidskasser fra måltidsboxen eller Aarstiderne. Man kan få kasserne leveret som abonnementsløsning, så man skal slet ikke tænke på det. Det er en stor lettelse i en hektisk hverdag.

Få tid til dig selv


 At få tid til sig selv og til at koble af, er en luksus der er få forundt. Det er derfor de smarte løsninger, som online indkøb og måltidskasser, kan give dig et tiltrængt pusterum i din hverdag. Det er vigtigt at kunne få ro og fred til at finde sig selv og lige komme i form til en ny dag. Det er også en god ide at sørge for at få nok og god søvn og begrænse sin skærmbrug, for at eliminere al den stres og støj som sociale medier kan tilføje. En online pause fra sociale medier, er også et godt bud på hvordan man kan få mindre stress i sin hverdag. Det er ikke rart at hele tiden sammenligne sig selv med andres tilsyneladende succes i selv de mindste ting, og det behøver vi heller ikke. Det er kun et fragment af folks liv, der finder sted som online repræsentation, og dermed skal du heller ikke udsætte dig selv for denne brøkdel.

Har debatten om sexisme taget overhånd?