10. juli 2020
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan får du råd til hele tiden af følge med?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan får du råd til hele tiden af følge med?

Følelsen af hele tiden at være opdateret på de seneste nyheder er den bedste. Det skaber et overblik over de begivenheder, der sker nationalt og lokalt. Med de lokale nyheder får du en helt særlig tilknytning til det område, du kommer fra, og ved hjælpe af de nationale er du up to date på begivenheder, som du kan tale med de andre om næste dag på arbejde.

Muligheder for finansiering

Men hvad nu, hvis du ikke har penge til at tage til den nyeste konference eller betale et abonnement på den lokale avis, en mulighed kunne være at låne pengene til det. Et af de steder, hvor du som forbruger har mulighed for at låne penge, er hos Nordisk lån, de kan de hjælpe dig med at finansiere dit næste avisabonnement, eller det du lige står og mangler. De har - i samarbejde med Basis Bank A/S - mange års erfaring med låneformidling. De kan hjælpe dig med at beregne din månedlige ydelse og sikre, at du får den bedste rente, de kan tilbyde. Det eneste du skal gøre, er at bestemme, hvor mange penge du har brug for, og derefter klarer de alle udregningerne. Det bliver ikke nemmere. Lån penge nu og hav dem til rådighed i morgen med Nordisk lån.

Hurtigt og sikkert

Når du eksempelvis har fundet dit nye avisabonnement, du ikke kan undvære, kan du hos Nordisk lån ansøge om pengene og have svar inden for kort tid. På den måde sikrer de, at du gerne har pengene udbetalt næste dag. Du behøver heller ikke at være bange for sikkerheden, da de er SSL-certificeret, hvilket øger din sikkerhed som forbruger. Derudover er det også dig selv, der skal underskrive aftalen med NemID, så du er sikker på, at det er dig, aftalen er lavet med. Alt dette giver dig en ekstra sikkerhed som kunde.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?