7. juli 2020
hvordan-arbejder-en-clairvoyant-klarsynt-klarsyn24
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan arbejder en Clairvoyant eller Klarsynte? Budskaber fra den åndelige verden til dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan arbejder en Clairvoyant eller Klarsynte? Budskaber fra den åndelige verden til dig

Du har nok hørt om clairvoyance og klarsynt, og måske er du allerede helt med på, hvad du kan bruge clairvoyance og klarsynt til. Men hvordan arbejder en clairvoyant eller klarsynt? Og hvordan kan clairvoyante og klarsynte modtage budskaber fra den åndelige verden til dig? Det kan du blive klogere på her.

Den åndelige verden kommunikerer med clairvoyanten og den klarsynte på den måde, som de bedst kan opfange budskaberne på. Derfor arbejder clairvoyanter og klarsynte på forskellige måder. Nogle clairvoyante og klarsynte får for eksempel informationerne gennem følelser, mens andre modtager budskaberne gennem vision, lyde eller dufte.

Clairvoyance og Klarsynt – ånderne styrer formidlingen af budskaber

Som clairvoyant og klarsynt er kunsten at sætte sig selv til side og lade den åndelige verden trække på ens reference. Der er ikke to clairvoyancer, der er helt ens, da clairvoyanter og klarsynte formidler tingene på hver sin måde. Men som modtager af budskaberne skal du gerne opleve, at essensen af indholdet læner sig op ad hinanden.

Faktisk kan det være en fordel at vælge en clairvoyance over telefonen, fordi den clairvoyante og klarsynte ikke bliver farvet af dit fysiske udtryk som tøj, farver, ansigtsudtryk, dufte etc. Du kan nemlig fortælle mange ting om et andet menneske blot ved at se på ham eller hende, og den mulighed har clairvoyanten og den klarsynte naturligvis ikke over telefonen.

Det betyder, at den clairvoyante eller klarsynte er nødt til at stole 100 % på den åndelige verden, så clairvoyancen bliver ikke farvet af de fysiske udtryk. Ligegyldigt om du foretrækker en clairvoyance over telefonen eller i et fysiske rum, er det vigtigt, at du har en god følelse i maven, når du taler med clairvoyanten eller den klarsynte. Du skal føle dig tryg, og det lægger vi stor vægt på hos Klarsyn24.

Clairvoyance og Klarsynt møder dig i netop din situation

Du kan spørge clairvoyanten eller den klarsynte om alt mellem himmel og jord. Få svar på alt om kærlighed, arbejde, helbred, flytninger, investeringer og retssager – blot for at nævne nogle typiske emner. Måske tvivler du på, om du skal købe en hund. Måske undrer du dig over, hvad meningen med livet er, eller hvordan du får tingene til at fungere i hverdagen. Du får svar på netop det dilemma, du står i.

Alle kan have gavn af clairvoyance eller klarsynt. Derfor hjælper vi alle lige fra omsorgspersoner som SOSU-assistenter og læger, der stresser i hverdagen, til politikere, der har brug for vejledning til valgkamp og andre politiske situationer. Med clairvoyance og klarsynt kan vi hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger, så du kan nå derhen, hvor du ønsker at være.

Står du i et dilemma og har brug for vejledning til at komme videre? Så kontakt os på www.klarsyn24.dk / www.klarsyn24.no

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?