21. maj 2019
jakkesæt1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvilket jakkesæt skal du holde øje med til foråret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvilket jakkesæt skal du holde øje med til foråret?

Hvilke jakkesæt bliver populære i 2019? Og hvilket sæt skal du have på til det næste bryllup eller familiefest? Vi afslører et par nye trends inden for jakkesæt i denne artikel og giver dig 3 stile, som du skal holde øje med i 2019. Hold særligt øje med de skræddersyede jakkesæt i nye lyse nuancer – de bliver populære.

En hver mand med respekt for sig selv, har på et eller andet tidspunkt i sit liv, anskaffet sig et jakkesæt. Det er ofte en omstændig proces. Du skal ned i den lokale butik, prøve et sæt, finde dine mål og derefter skal det sys til. Andre prøver et sæt nede i butikken, der matcher med det samme.

Inden dit køb af et jakkesæt er der desuden gået mange overvejelser ind i, hvilken stil du skal gå efter. Det kommer helt an på, hvilken anledning det er til. Vi har forsøgt at give dig nogle smag på de trends, der kommer til at være store i 2019. Det har vi gjort med tre forskellige stile.

Det vigtigste du skal huske i denne sammenhæng er, at der ikke er to personer, der er ens – og det samme gælder, når du skal vælge mellem alle de forskellige jakkesæt – du er unik.

Løst er det nye sort
jakkesæt2

De sidste par år har moden skiftet mod et mere afslappet udtryk. Stramme jeans er blevet erstattet af behagelige materialer som fleece og velour. Således blev mange bukser til velourbukser og -jakker i butikkerne i 2018. Også i hverdagens mode er det blevet høj mode at se så afslappet og retro-agtig som mulig.

Inden for jakkesæt er denne trend fremstødende. Bukserne skal ikke sidde for tæt, mens jakken gerne må være lidt løs i det. Det er givetvis en inspiration fra de gode 80’ere og helt tilbage til 40’ernes zooties, der havde volumiøse jakkesæt på for at udtrykke overskud i en ellers deprimeret tid med verdenskrig og mangel på materialer.

Materialerne er også legende og kan være alt fra cavalry twill til klassiske stoftyper som velour. Fælles for denne type af jakkesæt er, at du skal være behagelig, stilsikker og utrykke selvtillid.

Det klassiske jakkesæt
jakkesæt3

Det klassiske jakkesæt hitter stadig. Det er en tidsløs klassiker uden så mange dikkedarer – det sidder lige i skabet. Her skal du vælge de klassiske farver som navy-blå, sort eller grå med tilhørende hvid skjorte indenunder.

Jakken skal sidde godt på skuldrene samt hænge ned til omkring bæltestedet og bukserne skal lægge sig nede på skoen – så ser du skarp og klar ud til din næste fest, bryllup eller begravelse.

Standout skræddersyede jakkesæt er vejen frem
jakkesæt4

Det klassiske navy jakkesæt er stilfuldt og en helt klar must-have i din garderobe. Men er den spændende? Ikke nødvendigvis. Herremoden er blevet mere udfordrende – således er der ved at komme et gennembrud i idéen om det skræddersyede jakkesæt. Den kommer nu i mere udfodrende og standout, lysere farver.

Før du tænker, ja hvordan kan blå være anderledes, så prøv dig selv i en blågrøn, burgunder eller måske skarp pink?

"Tilføjelse af lettere farver i din garderobe er en fantastisk måde at opdatere dit udseende på til den nye sæson", siger model hos Marks & Spencer, Oliver Cheshire. Til foråret skal du altså have et oufit, der udelukkende består af for eksempel blå eller grønne nuancer – de tilføjer lettere toner som udtrykker netop din følelse af foråret.

Følg jakkesæt-moden inde på Wagners hjemmeside eller find dit næste jakkesæt i din nærmeste Wagner butik.