5. august 2021
MARTIN HOYER
Foto: MARTIN HOYER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvilken restaurant skal du vælge til frokost?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvilken restaurant skal du vælge til frokost?

Synes du, at det er dejligt at gøre lidt ud af hverdagen en gang imellem og nyde en lækker frokost på en hyggelig restaurant i den by, du bor i? Selvom at det selvfølgelig ofte er lidt dyrt at spise ude, og at man måske kan være af den holdning, at man ligeså godt selv kan lave det, så er der bare noget ganske særligt over at være på cafe eller restaurant. Først og fremmest får man mulighed for at spise lækker mad af dygtige kokke, men derudover er der også en særlig stemning, når man spiser ude, fordi man er blandt andre mennesker, der også har valgt at forkæle sig selv lidt. Og så er det selvfølgelig lidt rart, at man ikke selv skal røre en finger - det hele bliver serveret. Se her hvad du skal vælge til frokost.

Smørrebrød

En rigtig klassiker, hvis man skal sidde på en hyggelig restaurant og spise frokost, er selvfølgelig smørrebrød til Det er meget passende at spise denne ret til frokost, fordi de fleste nok er vant til rugbrødsmadder eller lignende på det tidspunkt af dagen.
Så er det selvfølgelig bare sådan, at smørrebrød er ret meget mere spændende end en trist rugbrød med leverpostej. Smørrebrød findes i mange forskellige varianter, så der skal helt sikkert nok være noget for dig, uanset hvad du godt kan lide af frokost.

Sushi

Hvis du er med på noderne, og ligesom rigtig mange andre har fået øjnene op for det lækre sushi, så er der selvfølgelig også rigtig mange muligheder for den slags - uanset hvor man bor henne.
Sushi kan være en forholdsvis let og mere frisk frokost end mange andre retter. Men det kan også sagtens fungere som et tungt måltid, hvis man eksempelvis vælger en sushi buffet, hvor man kan spise så meget, som man vil. Så med sushi kan du både bare vælge et par stykker, men du kan også give den gas og spise til der ikke er mere plads i maven.

Klassisk cafemad

Hvis det ikke behøver at være så vildt for dig, kan du også bare gå med den klassiske cafemad, som de fleste nok kan lide. Det kunne eksempelvis være en lækker avocadomad, en portion nachos eller en god burger med pommes frites.
Det er muligvis ikke den allermest eksklusive form for mad, som man kan bestille, når man er ude at spise, men det kan nu være meget hyggeligt alligevel. Og det smager i hvert fald rigtig godt, og så behøver det jo ikke nødvendigvis at være hverken smart eller dyrt. Så nu har du i hvert fald lidt at vælge imellem, hvis du leder efter et godt sted at spise frokost.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?