17. september 2021
telia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad skal du være opmærksom på ved valg af mobilabonnement?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad skal du være opmærksom på ved valg af mobilabonnement?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

At vælge mobilabonnement kan være en udfordring, fordi udbuddet er stort, og mange ikke er bevidste om, hvad de rent faktisk har behov for. Hvor meget data og taletid du vælger, kan gøre et kæmpe udslag i prisen på dit abonnement, hvorfor det er nødvendigt at gøre sig tanker om, hvad man egentlig bruger, inden man køber et abonnement. Taletid og dataforbrug er de to faktorer, du skal tage stilling til, da de er med til at bestemme, hvilken pakke der giver mest mening for dig. Er du opmærksom på dit forbrug af disse to, og matcher du det med det rette abonnement, kan der være store besparelser at hente.

Hvor meget taletid du egentlig bruger

Selvom telefonen i tidernes morgen blev opfundet for at man kunne ringe til hinanden, er der faktisk en del af os, som ikke længere bruger opkaldsfunktionen hyppigt. Måske i ny og næ når vi skal bestille tid hos lægen eller ringe til banken men ikke til de timelange samtaler længere. Er dette tilfældet for dig, kan det betale sig at vælge et abonnement, som kun inkluderer meget lidt taletid, da du ellers blot betaler for timer, du ikke bruger.

Er du et sludrechatol, og er det fuldstændig uhørt for dig at have andet end fri tale, kan du med fordel kigge på et telia mobilabonnement, da fri tale er inkluderet i alle deres abonnementer. Det er derfor kun datamængden, du skal tage stilling til, uden at din taletid bliver begrænset det mindste.

Om din data kan følge med dit forbrug

Netop datamængde er et af de aspekter, som adskiller abonnementer og deres pris gevaldigt. Størstedelen af os har smartphones, hvorfor dét at være online er en nødvendighed. Vi streamer, vi chatter og vi scroller konstant. Det skal vores abonnement, selvfølgelig kunne følge med på.

Dog kan det være en udfordring at vide, om du nu egentlig bruger 10, 20 eller 30 GB om måneden. Der er heldigvis en måde at danne sig et overblik over, hvor meget data du bruger om måneden, så du kan finde det rette abonnement. Dit dataforbrug kan du finde frem til enten i oversigten på din egen mobil eller ved at undersøge din telefonregning fra din udbyder, som i mange tilfælde indikerer, hvor mange GB data du har brugt.

Er data mere vigtigt for dig end taletid, kan det anbefales, at du undersøger et Callme mobilabonnement, da der er forskellige muligheder for både mindre tale og data, alt efter hvad du behøver.

Synes du, at kommunen er der for dig?