19. april 2019
12
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad låner danskerne penge til?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad låner danskerne penge til?

Der er mange danskere, der låner penge. Mange af disse låner penge i banken, mens andre i stedet vælger at låne penge på nettet. Det beviser ikke blot, at danskerne har forskellige præferencer i forhold til deres långivere - det beviser også, at der er stor forskel på, hvad de låner penge til. Listen over formålene med at optage lån strækker sig fra almindeligt forbrug til køb af såvel bil som båd. Derfor er der også stor forskel.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at låne penge på nettet. I langt de fleste tilfælde er det dog noget, der handler om, at de skal låne penge til et formål, der ikke kan bevilges et lån til i banken. Ofte er det f.eks. ikke muligt at få lov til at låne penge til almindeligt forbrug i banken. Her vil de ofte gerne have en vis sikkerhed for lånet, hvilket er nemmere at få, hvis der lånes penge til f.eks. renovering af din bolig.

Bliver der optaget lån til forbrug i stor stil?

Det er langt fra alle, der er villige til at låne penge til almindeligt forbrug. Omvendt er der dog også mange, der er villige til dette. Det er dog ikke alle steder i landet, hvor det er lige populært. I København og omegn lånes der mange penge til forbrug, viser en undersøgelse udgivet hos TV2 Lorry. Samme undersøgelse viser også, at de i den nordlige del af Sjælland ikke er nær så tilbøjelige til at optage lån til alm. forbrug.

Hvis der skal lånes penge til forbrug, så er det ofte i form af de såkaldte kviklån eller minilån. Hvilket af de to lån, der vælges er noget, der i høj grad handler om, hvor meget, der skal lånes. Der bør ikke herske tvivl om, at det ofte er mindre beløb, der lånes til forbrug. Nogle steder det endda muligt for dig at låne helt ned til 500 kr., men det er dog de færreste låneselskaber, der har valgt at tilbyde lånebeløb, der er så små.

Mange låner online, fordi det er nemmere

Mange af de danskere, der vælger at optage et lån på nettet, gør dette fordi, det er nemmere. Der stilles ikke nær så høje krav og det betyder, at langt de fleste danskere kan blive godkendt til et sådant lån. Hvis du ved, at du skal låne penge til forbrug og du dertil har et ønske om, at det skal være nemt, så skal der ikke herske tvivl om, at den bedste løsning er, at du vælger at låne penge på nettet i stedet for i din bank.

Det skal dog gøres klart, at det ikke kun er forbrug, du kan låne penge til på nettet. Den mest klare fordel ved at låne penge online er, at du kan være helt sikker på, at der ikke stilles spørgsmål ved, hvad pengene skal bruges til. Hos de online låneselskaber er det ikke noget, der har deres interesse, da de blot ønsker at sikre, at de får deres hjem igen - og de naturligvis også tjener penge på at låne pengene ud.