17. oktober 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad hører til i et godt hjem?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad hører til i et godt hjem?

Et godt hjem er noget vi alle sammen har forskellige meninger om. Det kunne f.eks. være at sørge for at man har en god seng, eller at man har 2 toiletter hvis man er en større familie. Det er igen meget subjektivt og afhænger fuldstændig af personlige præferencer og behov. Der vil dog altid være visse ting som vi alle sammen er enige om, hører sig til i det perfekte hjem. Et godt køleskab eller masser af plads i køkkenet er altid noget man bør bestræbe efter at have. Det samme gør sig gældende med en god brusekabine, hvor vandet ikke øser hele toilettet til når man skal tage et bad. Ting som disse kan de fleste blive enige om hører sig til i et godt hjem. Nedenfor er vores bud på de klart mest nødvendige ting der hører sig til i et godt hjem.

Plads til at trække sig tilbage

En af de vigtigste succeskriterier for at have et godt hjem er, at man har plads til at trække sig tilbage og bare være lidt alene. Hvis man bor sammen med en kæreste, roomie eller en hel familie, så er det utrolig vigtigt at man har mulighed for bare at være sig selv, selvom andre personer er hjemme. Derfor er det helt essentielt at man har sit eget værelse. Det kan være stressende hvis ikke man har mulighed for at trække sig hvis det er hvad man har brug for. Hvis man bor sammen med flere personer, så kan det også være en fordel hvis ens personlige værelser ligger afskåret fra de sociale samværssteder i huset. Det er nemlig vigtigt at man ikke bliver forstyrret at andre personer i huset, som ikke nødvendigvis har brug for at være alene, og derfor sagtens kan have venner eller familie på besøg. Det er altså noget man skal være opmærksom på når man leder efter hus eller lejebolig, da man aldrig helt får ro, hvis alt det sociale foregår lige ude foran ens dør.

Gode samværsrum

Ligeså vigtigt det er at have plads til at kunne trække sig tilbage, ligeså vigtigt er det at man samtidig har muligheden for at være social i huset. Derfor er det vigtigt at man har en stor stue eller et stort køkken-alrum, hvor man kan have venner og familie på besøg. Det kan også være en dejlig terrasse, som man kan nyde de sene og varme sommeraftener på. Indretningen af samværsrummene har meget at sige for, hvorvidt det er et succesfuldt rum til sociale sammenhænge. Der skal være nok siddepladser og de skal samtidig være indbydende. Der skal altid være mulighed for at man kan flade ud, og stolene skal være komfortable. Det kan hurtigt blive anstrengende for gæster, hvis de sidder dårligt. Det indbyder ikke ligefrem til at blive længere og hygge. En god stor sofa med tilhørende sofastole er altid et hit, og kan være starten på mange gode og lange aftener med venner og familie.

Rejser du til udlandet i år?