21. september 2019
1
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til kloakopgaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til kloakopgaver

Vi har alle af og til brug for hjælp til diverse kloakopgaver og her er det Bakkely Kloak v/ Morten Olsen er et oplagt valg.

Til dagligt tænker du nok ikke over, hvordan et kloaksystem egentlig fungerer. Det er bare noget, der er der. En kloak er jo gemt godt af vejen nede under jorden, så man lægger slet ikke mærke til dem. Først den dag, hvor kloakken giver problemer, vil man indse, hvor meget en velfungerende kloak betyder. Der kan nemlig opstå mange problemer under jorden. Derfor opdager man det højst sandsynligt ikke, før det står rigtig galt til. Måske stopper din køkkenvask pludselig til uden forvarsel? Eller din kælder bliver helt fyldt med vand? Så har du helt sikkert brug for professionel hjælp for at få løst problemet. Der kan være mange gode grunde til, at din kloak stopper til. En autoriseret kloakmester vil i sagens natur vide, hvor han skal starte med at lede efter fejl og skader. Derfor er det en god ide at ringe til et kloakfirma, som har den rette ekspertise til at få styr på din kloak igen. Morten Olsen, Bakkely Kloak i St. Merløse ved hvad han har med at gøre og han er, som han selv udtaler, i øjenhøjde med sine kunder. Firmaet servicerer både private og såvel erhverv som boligforeninger.

Få hjælp til kloakering

Det kan være en god idé at få efterset sit kloaksystem i ny og næ, selv om kloakken lader til at fungere fejlfrit. Kloakering udføres også ”på åbent land”, her tænkes specifikt på nedgravning af minirenseanlæg.

En kloakmester skal være autoriseret og det er Morten Olsen.

En kloakmester skal være autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen for lovligt at kunne udføre de fleste former for kloakarbejde. Det er din sikkerhed for, at alt kloakarbejde bliver udført af en, som er uddannet og erfaren, og at dennes arbejde er dækket af en garantiordning. . Man kan sige, at det kræver en vis portion tillid til en kloakmester, når der skal arbejdes på en kloak. Der lever ofte rotter nede i kloakken, og kloakvand kan være fyldt med bakterier, som kan forårsage alvorlig sygdom. Det kan være en rigtig god idé at få placeret et gitter på faldrørsudluftningen. Faldrørsudluftningen er et rør koblet til husets afløbsinstallation, som stikker op af taget og modvirker undertryk i afløbsinstallationen. Faldrørsudluftningen har direkte adgang til kloakken og er en af de hyppigste årsager til rotter i huset. Morten Olsen anbefaler at man fastgør afløbsriste i huset. Normalt er der vandlås på alle afløb, som rotter kun sjældent vil gå igennem. Men i ældre huse kan vandlåsen mangle, og her er det en særlig god idé at sætte afløbsristene fast med skruer, så rotterne ikke kan skubbe dem op og komme ind i huset den vej. En rotte kan løfte 1,2 kilo på sin vej op! Bakkely Kloak kan installere rottespærrer i afløbsrør. Hvis rotter gentagne gange kommer op igennem din vandlås, kan rottespærrer være den eneste løsning. De koster mellem 2.000 og 3.000 kr.

Så der er rigtig mange gode grunde til at kontakte Bakkely Kloak v/Morten Olsen, han holder til i St. Merløse og telefonnummeret er 2043 7321.

2