16. september 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du styr på din virksomheds IT-sikkerhed?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du styr på din virksomheds IT-sikkerhed?

Emnet om IT-sikkerhed er mere og mere oppe at vende i nyhederne, og med god grund. Det er nemlig i stigende grad vigtigt for virksomheder såvel som for privatpersoner at holde sig oppe på dupperne, når det handler om sikkerheden ved IT.

Få den rette sikkerhed, der passer til netop din virksomhed

Ikke alle virksomheder er ens, og det kan derfor være noget af en jungle at finde rundt i, hvilke tilbud inden for IT-sikkerhed, der er de rette valg. Af den grund kan det være en fordel for dig som virksomhedsdrivende at vælge en udbyder af sikkerhed til IT, som sørger for at afdække netop din virksomheds behov – på den måde kan du få ro i maven uden at dække hverken for meget eller for lidt.

Med et samarbejde om strategisk IT-sikkerhed, er det for eksempel relevant, i hvilket omfang virksomheden har forretningskritiske data og applikationer. Her kan man nemlig ramme den rette balance imellem at kunne møde de enkelte forretningsmål og samtidigt have et acceptabelt risikoniveau.

Dine servere bør løbende overvåges

Det hjælper ikke meget blot at tjekke op på sikkerheden i sin virksomhed af og til. I stedet bør dette være en løbende proces, der foregår på alle tider af døgnet. Ved at gøre brug af proaktiv overvågning kan du for eksempel i højere grad se det komme, når potentielle ressourceproblemer er på vej. Teamer du op med den rette udbyder, vil de kunne reagere med det samme ved små såvel som store mistanker.

For de fleste virksomheder kan det ikke betale sig at gå på kompromis med IT-sikkerhed. Dette skyldes ikke mindst, at konsekvenserne for forretningen kan være store, hvis først uheldet er ude. Af den grund giver det mening at alliere sig med specialister inden for området, der professionelt beskæftiger sig med området til daglig.

Synes du, at kommunen er der for dig?