24. september 2020
Sn - sportbonuskode
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du en tendens til at kede dig? Sådan undgår du rastløshedsfølelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du en tendens til at kede dig? Sådan undgår du rastløshedsfølelsen

Kedsomhed var for nogle af siden et meget velkendt fænomen, men i dag opstår det sjældnere og sjældnere. I dag har man altid en eller anden form for underholdning ved hånden, og derfor kan det rent faktisk være svært at kede sig, da der altid er noget at give sig til.

Er du dog træt af at bruge din fritid på at sidde foran en skærm, og har du derfor en tendens til at kede dig, så kan rastløsheden hurtigt overtage. Er det en følelse, du gerne vil af med hurtigst muligt, kan du her blive klogere på, hvordan du undgår kedsomheden, når du har fri.

Distrahér dig selv med praktiske gøremål eller sjove hobbyer

Når man går rundt derhjemme, kan sofaen trække meget, og ender man i sofaen, kan det være svært at komme op ad den igen for at lave noget produktivt.

Ønsker du at undgå at komme til at sidde i sofaen for længe foran en skærm, kan du med fordel distrahere dig selv med praktiske gøremål eller sjove hobbyer. Måske trænger dit tøjskab til en oprydning, måske er vasketøjskurven fyldt op, eller måske trænger huset til en hurtig støvsugning.

Der er altid noget praktisk, man kan lave. Er du dog træt af praktiske gøremål, kan du i stedet kaste dig over et stort puslespil, hækling eller noget helt tredje. Der er nemlig mange muligheder.

Brug skærmen som aktiv underholdning

Når man sætter sig ned foran fjernsynet og sætter en god serie på, er man i høj grad udsat for passiv underholdning. Det er nemlig ikke noget, man er nødt til aktivt at tage stilling til. Vil du dog gerne udfordre dig selv lidt – så bliv klogere på bonus bet365 og find ud af, om det er din nye hobby, som formindsker eller fjerner din kedsomhed helt eller delvist.

Har debatten om sexisme taget overhånd?