10. juli 2020
christian aachmann
Foto: christian aachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Habitbukser til herrer - en jungle eller ej?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Habitbukser til herrer - en jungle eller ej?

Markedet for habitbukser til herrer er enormt. I finanssektoren er der eksempelvis ofte en bestemt business-dresscode, som gør, at habitbukser er hverdagskost. Et par elegante habitbukser herre - er det en skrøne, eller findes de faktisk? Det rigtige snit, pæne folder og en perfekt længde er bare nogle af de elementer, der kræves af et par habitbukser til herrer.

Der findes mange udbydere af habitbukser til herrer, men de færreste formår at sammensætte bukser, man bliver ved med at vende tilbage til - dag ud og dag ind. Mange har desuden allerede et favoritpar, men hvad gør man så, når de slides op?

De her 4 ting skal du kunne krydse af

Når det gælder habitbukser til herrer, er det ikke mere kompliceret, end at man konkret kan tjekke bukserne for 4 ting og dermed sikre, at man ikke køber katten i sækken.

1. Materialet:
På listen over materialer, som habitbukserne er designet i, er du på rette vej, hvis du ser navnet ‘lycra’. Lycra er et fleksibelt og åndbart materiale, som gør habitbukser til herrer smørbløde at bære. Brandet Shaping New Tomorrow har blandt andet vist sig førende netop på dette område. Produkterne gør sig bemærket med følelsen af at have joggingbukser på, selvom looket er alt andet end joggingbukser.

2. Pressefolder:
Det er meget tydeligt, at velklædte mænd har valgt habitbukser, hvor der både er pressefolder og velsiddende lommer. En pressefold forrest og bagerst giver habitbukser til herrer det absolut bedste og mest klassiske look. Pressefolder er - modsat den gængse opfattelse - ikke en modetendens, der hører fortiden til.

3. Lommer:
På bagdelen skal der desuden sidde et par smalle lommer med en knap under. Er der ingen lommer, vil stilen igen bevæge sig mod det afslappede og uformelle look.

4. Mulighed for at vælge talje- og længdemål:
Det er essentielt, at man har mulighed for at tilpasse sine habitbukser til herrer. Habitbukser til herrer er ikke en buksetype, hvis dårlige pasform kan undskyldes med en lang t-shirt eller et godt bælte. Bukserne skal kunne sidde som smurt på kroppen - bæltet skal blot være en stilmæssig beslutning.

Det klare svar på artiklens overskrift er, at så længe du er bevidst om dine valg, er det ikke en jungle at finde de perfekte, elegante habitbukser til herrer. Med konkrete værktøjer til at indlede jagten kan man gå målrettet til værks og ende op med et par klassiske, elegante habitbukser.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?