20. januar 2020
Elisabeth Frang   Photo
gallery icon

Se billedserie

Foto: Elisabeth Frang Photo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guide til kosmetisk kirurgi: 4 populære behandlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guide til kosmetisk kirurgi: 4 populære behandlinger

Kosmetisk kirurgi og skønhedsbehandlinger er blevet mere og mere udbredte i Danmark og internationalt, og ønsket om at forskønne sit naturlige udseende med hjælp fra en plastikkirurg er mindre tabuiseret end tidligere.

Hos privathospitalet AK Nygart, der specialiserer i plastikkirurgi, oplever man særligt efterspørgsel på brystforstørrelse, fedtfrysning, botoxbehandling og hårfjerning med laser.

Hvordan foregår en brystforstørrelse? Hvilke resultater kan man opnå med fedtfrysning? Hvor længe holder en botoxbehandling? Og kan hårfjerning med laser fjerne uønsket hårvækst for evigt? Få svar i denne guide til de 4 populære behandlinger.

1. Brystforstørrelse

Brystforstørrelse, forkortet BFO, er en kirurgisk operation, hvor patienten skal i narkose. Under en BFO indlægger en plastikkirurg nænsomt implantater i patientens bryster.
De implantater, der benyttes i dag, er gennemtestede og godkendt af sundhedsmyndighederne. Resultatet af en BFO kan – alt efter patientens ønsker – være større og mere struttende bryster, bedre symmetri mellem brysterne eller en ændring af brysternes form, så de fremstår flottere og mere æstetiske. Mange kvinder oplever øget selvværd og kropsglæde efter en brystforstørrelse.

2. Fedtfrysning

Fedtfrysning – også kaldet CoolSculpting – er fedtsugning uden kirurgi. Fedtfrysning er oplagt til mennesker med stædige fedtdepoter, der ikke vil forsvinde på trods af sund kost og motion. Behandlingen foregår med fedtfrysningsmaskiner, der på en sikker og kontrolleret måde nedkøler fedtvævet. Dette starter nedbrydningen af fedtcellerne, der foregår over flere uger, mens patienten lever sit liv som normalt. Den fulde effekt af fedtfrysning kan ses efter 2-3 måneder. For størstedelen af patienterne giver behandlingen flotte resultater i form af en slankere profil på de ønskede områder.

3. Botoxbehandling

Botoxbehandling er en minimalt invasiv skønhedsbehandling, der benyttes til at udbedre rynker i ansigtet og på halsen. Under en botoxbehandling injiceres stoffet botulinum toxin, der får de muskler, der skaber rynkerne, til at slappe af. Metoden er ufarlig og gennemtestet igennem mange år både i Danmark og internationalt. En botoxbehandling tager kun nogle få minutter, og virkningen ses efter ca. 14 dage. Effekten holder i gennemsnit i 4 måneder og kan derefter gentages for at bibeholde det glatte og rynkefrie udtryk.

4. Hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser er et effektivt alternativ til andre hårfjerningsmetoder såsom barbering, epilering og voksning. Under en laserbehandling opvarmer en laserstråle kortvarigt hårsækkene til 70°C. Dette destruerer hårsækkene for altid med en glat og hårløs hud som resultat. Hårfjerning med laser er ufarligt og kan benyttes på alle områder af kroppen – også til intim hårfjerning. Man skal dog holde sig for øje, at hårfjerning med laser er en reduktion af eksisterende hår. Det betyder, at hår, der ligger i dvale i underhuden, kan bryde frem på et senere tidspunkt i livet fx i forbindelse med hormonelle forandringer.

Er du interesseret i plastikkirurgi eller skønhedsbehandlinger?

Guiden er bragt i samarbejde med AK Nygart Privathospital, der har klinikker i både København, Lyngby og Århus. Hvis du overvejer en kosmetisk behandling og ønsker en konsultation med en plastikkirurg, så er du meget velkommen til at kontakte AK Nygart på tlf. 70275757 eller booke tid på nygart.dk.