18. november 2019
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guide: Sådan vælger du den rigtige maling til dit næste projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guide: Sådan vælger du den rigtige maling til dit næste projekt

Når du skal male, er kvaliteten på malingen meget afgørende for både holdbarheden, dækkeevnen og udseendet. Derfor skal man, som med alt andet, vurdere hvor meget man vil af med, når der skal males. Det kan dog næsten altid betale sig at købe noget ordentligt maling i en god kvalitet, da dette er langt mere holdbart og derved i længden tjener sig selv ind. Derudover er maling af høj kvalitet fx også ofte sundere for indeklimaet, når man skal have malet huset indvendigt.

Køb maling af høj kvalitet fra Beck og Jørgensen

Det er som nævnt tidligere meget vigtigt for slutproduktet, hvilken maling du vælger at bruge. Derfor er det altså en god ide at investere lidt ekstra penge i en god maling, for eksempel kvalitetsprodukter fra Beck og Jørgensen. Beck og Jørgensen har igennem lang tid været et af de største og mest kendte varemærker, når det omhandler træbeskyttelse og især maling her i Danmark. Dette er heller ikke helt uden grund, idet deres produkterne bliver brugt af professionelle malere hele landet rundt. Udover en maling af rigtig høj kvalitet, sættes der hos Beck og Jørgensen også fokus på en bæredygtig produktion af malingen.

Vælg den rigtige maling

Som du nok ved, findes der rigtig mange forskellige typer maling. Derfor er det altså også meget vigtigt at vælge den helt korrekte maling til netop dit projekt. Det er fx meget stor forskel på vægmaling og træmaling, idet de hver især er lavet specielt til et bestemt slags materiale. Du kan på de fleste hjemmesider, og selvfølgelig også i fysiske butikker, læse, til hvilket gøremål den specifikke maling er velegnet til. Herudover er det også vigtigt at vide, om overfladen skal have en malebehandling i flere forskellige lag, eller om en slags maling er nok.