9. december 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guide: Sådan sparer du penge når du handler online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guide: Sådan sparer du penge når du handler online

Er du en af de efterhånden rigtig mange danskere, som elsker at købe varer, såsom tøj og elektronik, til billige penge online, så læs guiden her, og se hvordan du sparer penge.

Der er ingen tvivl: Danskerne er vilde med at handle ind på internettet. Over det seneste årti er netsalget eksploderet, og danskerne er efterhånden blevet trygge ved at svinge dankortet online. Årsager er der mange af, men besparelser, og hvor let det egentlig er at købe ind online, lige når det passer dig, bidrager helt sikkert til udviklingen.

Nu har vi en guide klar til dig som også elsker at handle ind online, men som ønsker at gøre det til endnu lavere priser end i dag!

Tre ord: Rabatkoder, rabatkoder, rabatkoder!

Konkurrencen er så hård online, at de forskellige butikker kæmper indædt om forbrugernes gunst. En af de måder de gør det på, er ved at udstikke rabatkoder og gode tilbud. Som forbruger er det vigtigt at du finder de bedste rabatkoder, og lige nu har vi en cdon.dk rabatkode klar til dig. Følg linket med det samme, og så vil du se hvor mange interessante rabatkoder der ligger klar til dig. Lad dig inspirere af dem alle, og se så om der ikke er én eller flere af dem som falder i din smag.

Har du fundet en god rabatkode, samtidig med at du er lav på penge, så kan du overveje at optage et online lån hos Credit10. Så er der penge at gå på udsalgsshopping med. Læs mere om det senere i artiklen.

Nu du er i gang, så tjek også udvalget af rabatkoder ud til andre butikker på internettet. Hjemmesiden du kommer ind på har rabatkoder til næsten alle de butikker du kender og elsker på internettet. Så hvem ved, måske er der flere besparelser i farvandet end du lige havde regnet med?

Generelt set er rabatkoder den hellige gral på internettet, når det handler om at spare penge. I forvejen er priserne online noget lavere end i fysiske butikker. Sådan er det i hvert fald for det meste, men ingen regel uden undtagelse, så tjek lige priserne i de fysiske butikker også, inden du handler online! Men med rabatkoder i hånden kan du spare endnu flere penge, og så bliver online-indkøbsturen pludselig desto sjovere.

Shopper du lån, så er internettet også det perfekte sted at kigge

Tidligere i artiklen henviste vi til lånesammenligningssiden, Credit10. Her er der tale om en overskuelig side, hvor du har mulighed for at sammenligne forskellige lån. Den intuitive og lette sammenligningsside sikrer dig overblik over renter, ÅOP og vilkår for lån. Når du skal optage et lån, er der nemlig meget du skal tænke over. Herunder hvor meget du vil låne, over hvor mange måneder du vil betale beløbet tilbage, samt ikke mindst hvilke forventninger du har til omkostninger.

Opsummeret har du i vores guide lært at du skal gøre følgende:

- Gennemgå tilbud både online og i fysiske butikker. Typisk er priserne lavest online
- Find rabatkoder til den butik du vil handle i
- Hvis du vil låne penge til dine køb online, så træf afgørelsen om hvor lånet skal optages på et oplyst grundlag. Sæt dig ind i renter, ÅOP og vilkår for tilbagebetaling