6. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode råd til at gøre din hverdag nemmere og mere behagelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode råd til at gøre din hverdag nemmere og mere behagelig

Dette indhold er sponsoreret.

De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv behov for en eller anden form for hjælp. Hvad vi dog kan finde konsensus om er, at det kan være særligt udfordrende at være af fremskreden alder, hvor ens lange tid på jorden sætter sine spor og kroppen ikke længere kan det, den engang kunne. Ligeledes kan det uanset alder være udfordringerne at leve med et handicap eller funktionsnedsættelse i en eller anden grad. Heldigvis er udviklingen og innovationen fortsat rettet mod mennesker, der har brug for en ekstra hånd i hverdagen, og hvis du læser med videre i artiklen, kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre din hverdag mere behagelig for dig.

Brug energien på andet end trappen

Som beskrevet er det blevet nemmere at være et aldrende eller et handicappet menneske, da der er blevet udviklet og opfundet mange og alsidige hjælpemidler. Heriblandt kan man finde en trappelift. En trappelift kan gøre din hverdag som involvere lange stejle trapper langt nemmere og overkommelig. Det er ikke blot mennesker, som lever med et handicap eller funktionsnedsættelse hvoraf det kan være enten umuligt eller tæt derved at gå op ad trapper, men også for ældre, hvor turen op og ned af trapperne tager en stor mængde energi hverdag. Med en trappelift kan du altså spare på energien, og i stedet bruge den på vigtigere ting i din hverdag end trapperne. For mange ældre, som bor i et hus med trapper, men som ikke ønsker at flytte fra sit hjem er dette også en fantastisk løsning.

Små hjælpemidler som gøre en stor forskel

Udover en velfungerende trappelift findes der også en stor vifte af andre hjælpemidler med mange forskellige funktioner, som alle kan hjælpe dig godt igennem din dag. Dette kunne eksempelvis være simple hjælpemidler i form af et ur og en kalender til demensramte eller et toilet med mange forskellige funktioner for at lette et toiletbesøg, det kun for eksempel være en forhøjer til toiletbrættet, hvilket ville gøre det nemmere at både sætte sig samt at komme op og stå.

Vær åben

Nogle tilstande eller handicaps er tydeligere end andre og det kan være meget udfordrende at forholde sig til sin alder eller sit handicap. Man skylder dog sig selv at være åben omkring sin tilstand, sådan at man ikke fornægter virkeligheden eller fornægter andre at have forståelse for en selv.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?