18. oktober 2021
5234-T2246 - Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God internetforbindelse i Danmark - Sådan gør du

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God internetforbindelse i Danmark - Sådan gør du

I Danmark er vi for længst gået online med rigtig mange af vores aktiviteter. Ikke bare på arbejdet, men også derhjemme bruger vi internettet som aldrig før. Derfor er en god og gnidningsfri forbindelse også alfa omega. Men hvordan får man sådan én? Det kan du lære mere om her!

Danmark er et lille land, men derfor kan vi alligevel godt falde over hinanden på internettet. Når det kommer til forbindelsen, kan man nemlig godt opleve at havne i en form for trafikprop, hvor der er alt for mange på den samme linje. Derfor kan det være godt at have nogle tricks til at få en bedre forbindelse.

Sådan får du godt internet på arbejdet

På arbejdet kan man godt opleve, at internettet bliver langsomt, og derfor kan det være en god idé at udnytte det forrygende fibernet i Danmark som er tilgængeligt. Globalconnect kan forsyne danskerne med fibernet til erhverv, og det kan give en god og stabil forbindelse. Her kan alle medarbejdere være koblet på, på samme tid, uden at det giver problemer med hastighed, upload eller download.

Og det kan godt betale sig! Uden en ordentlig forbindelse bliver arbejdet nemlig ikke nær så effektivt, som det kunne have været. Det kan gøre det svært at udføre sine opgaver, og det nedsænker generelt produktiviteten. I virksomheder vil det ofte være problemet med trafikproppen, som vi nævnte ovenfor, der spiller ind.

Der kan nemlig være andre virksomheder, eller private personer, der er online på den samme linje. Det kan gøre internettet langsomt, støjende og knasende – og mildest talt irriterende. Med en fiberløsning til erhverv får man forbindelsen for sig selv, og så slipper man for problemerne med støjen.

Få bedre forbindelse hjemme hos dig selv

I vores private hjem har vi også brug for en god forbindelse. Det giver os nemlig mulighed for at bruge internettet, som vi vil, til både research og underholdning. Mange holder af at koble af med en god film om aftenen, og det bliver bare en bedre oplevelse med en god forbindelse. Der er nemlig ikke meget ved at se en film, hvor billedet er kornet, og lyden hakker.

Så hvad kan du gøre, derhjemme, for at få en bedre forbindelse? Først og fremmest kan du tænke over routerens placering. Nogle placerer den fejlagtigt i et lukket rum eller skab, og det er en rigtig dårlig idé. Generelt skal forbindelsen nemlig kunne transporteres fra router til enhed så nemt som overhovedet muligt.

Et par tips kan være:

  • Du skal kunne se routeren, derfra hvor du bruger din enhed.
  • Sæt den op i højden, så den er i cirka samme højde som enheden.
  • Sørg for, at internettet ikke skal igennem møbler på vejen.

Rejser du til udlandet i år?