19. april 2019
indlæg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giv din fod den optimale støtte med disse indlægssåler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giv din fod den optimale støtte med disse indlægssåler

Dine fødder skal bære dig igennem hele livet, så det er yderst vigtigt, at du plejer dem godt og ikke går på kompromis med fodtøjet. Forkert fodtøj kan nemlig resulterer i mange skader – ikke kun i selve foden, men rent faktisk i hele koppen, da man nemt kan komme til at kompensere for forkert støtte til foden ved at få en forkert holdning. Dette vil kunne føre til alt fra rygproblemer, hofteproblemer og en masse andet ubehageligt.

Prioriter gode indlægssåler og få en bedre livskvalitet

Har du allerede en skade, eller ved du, at din fod kræver særlig støtte, så kender du vigtigheden af de rette såler. Et godt eksempel kan være gode såler fra Senzone. Der kan du få special tilpasset dine såler, så de støtter de helt rigtige steder.
Alle fødder er forskellige, hvorfor alt fodtøj også burde være forskelligt. Dette kan producenterne naturligvis ikke klare, men til gengæld kan man få indlægssåler, der passer ned i stort set alle sko. For at få de bedste indlægssåler, kræver det, at der bliver lavet en grundig og professionel fodanalyse af begge dine fødder.
Alle disse faktorer kan gode såler afhjælpe
Disse indlægssåler har mange egenskaber, og de kan blandt andet hjælpe mod:

· Springerknæ
· Løberknæ
· Svangfod
· Pronation
· Platfod
· Hammertæer
· Svangscenebetændelse
· Nedsunken forfod
· Skæv kropsholdning
· Hælspore

Ingen af disse faktorer er noget, du bare skal lære at leve med. Det er muligt at gøre noget ved det, og det kræver måske så lidt som at vælge de rette indlægssåler. Det kan være svært selv at vurdere, hvad der forårsager dine smerter, ligesom det kan være svært at vurdere, hvor smerterne stammer fra. Det er ikke alle, der med det samme forbinder skæv kropsholdning med en forkert sål.

En grundig professionel forundersøgelse giver et godt resultat

Når du skal have lavet forundersøgelsen, er det derfor vigtigt, at du oplyser alle typer af smerter og skavanker, som du går og døjer med. Selvom du ikke tror, at det har relevans for udformningen af indlægssålen, så oplys det alligevel – det kan nemlig nemt have noget at gøre med hinanden.
Når der skal laves undersøgelse af din fod, vil der også blive trykt en kopi af din fod, så eksperterne kan designe sålen helt perfekt ned i mindste detalje. Noget, der er meget karakteristisk ved kvalitetssåler, der er designet med komfort og støtte for øje er, at de ikke er flade, som ganske almindelige såler. De bøjer op langs kanterne for at støtte foden hele vejen rundt. Hvor der skal være mest støtte, afhænger af den enkeltes fodproblemer.

Du fortjener et sundt og aktivt liv uden smerter fra fødderne

Bagatelliser derfor aldrig dine problemer, men gør i stedet noget ved dem – ofte skal der ikke så meget til. En investering i gode såler er en investering i god livskvalitet og et aktivt, sundt liv med mulighed for masser af oplevelser og fri bevægelse. Dine fødder bærer dig igennem hele livet – pas godt på dem.