28. januar 2021
freestocks-PwRpcm6hEDY-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gaven til hende der har alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gaven til hende der har alt

Dette indhold er sponsoreret

Står du og mangler gaveidéer til kvinden, der siger, at hun har alt? Vi bevæger os snart ind i december måned, og det er tid til at få styr på ønskelister og gaveindkøb, men det er ikke altid så enkelt at finde den rette gave til hende, du ønsker at forkæle med noget særligt. Når kvinder siger, at de ikke mangler noget, og derfor ikke ønsker sig noget særligt, er det ofte en rigtig god anledning til at finde en særligt udvalgt gave, som du synes, hun skal have. Ønskelister er naturligvis nemme at følge, men de gaver, der oftest overrasker modtageren mest på juleaften, det er de gaver, du selv har fundet på. Herunder får du lidt inspiration til nogle af de gaveridéer, der kan glæde de fleste kvinder - også hende du vil forkæle.

Den bløde pakke

Hvis du stadig går og tror, at det er en dårlig idé at give en blød pakke i gave, så kan du godt tro om igen. Rygtet om, at bløde pakker ikke falder i god jord hos modtageren, er der bestemt ikke hold i - nærmere tværtimod. Rigtig mange kvinder bliver henrykte over at få tøj i gave, men det kan være svært at vælge blandt et stort udvalg af dametøj. Det vigtigste er derfor, at du køber det til hende, du tror, der vil klæde hende bedst. På den måde bliver det også en gave, som du synes, hun skal have, og det vil hun helt sikkert kunne mærke, når hun modtager den. Det kan være, at hun på et tidspunkt har talt om, at hun godt kunne tænke sig en enkel silkeskjorte eller en ny pæn kjole, og hun vil derfor blive overrasket over, at du har husket hendes ønske, selvom hun har glemt at skrive det på ønskelisten.

Stilfuldt interiør under træet

Hvis kvinden, du skal give en gave, er begejstret for stilsikkert interiør, der er oppe i tiden, så bør du uden tvivl overveje at forære hende en julegave fra HAY møbler i år. Det danske brand HAY har konstant fingeren på pulsen, hvad angår møbler og boligindretning, og det er både legende og levende i udtrykket, hvilket kan tilføre alle hjem et stilfuldt præg. Designet er inspireret af kunst, arkitektur og mode, og derfor giver du hende en blanding mellem et kunststykke og en brugsgenstand, der kombinerer udtryk og kvalitet. Hun vil med sikkerhed være imponeret over at modtage en gave, der sætter et stilfuldt præg på hjemmet.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?