18. januar 2019
Happy bride and groom at the wedding walk
Happy bride and groom at the wedding walk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå på jagt efter de perfekte gaveidéer til sommerens bryllupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå på jagt efter de perfekte gaveidéer til sommerens bryllupper

Sommeren byder som oftest på størstedelen af årets bryllupper, og det er naturligvis derfor en dejlig tid for både brud, brudgom og alle dem, som kommer med som gæst. Såfremt man er gæst og ikke vært har man imidlertid to vigtige opgaver.
Den første er ganske nem: smil, vær glad og bidrag til den gode stemning til festen.

Den anden derimod kræver lidt research, og at du får gjort dig nogle tanker, så du ultimativt kan gøre brudeparret endnu gladere, end de er i forvejen: nemlig ved at købe den rette bryllupsgave.
Men hvordan opnår man den fornødne inspiration? Og hvordan kan man vide sig sikker på, at brudeparret bliver glade for den gave, du ender med at købe? Her er tre tips som forhåbentligt kan råde bod på din tvivl og guide dig på rette spor inden sommerens store fest eller fester.

1. Køb noget, der passer til både bruden og brudgommen

Det første tip virker ganske enkelt, men ikke desto mindre er der mange, der hopper direkte i fælden. Kort sagt ender de med at købe en gave, som mest af alt egentligt bare er en gave til henholdsvis bruden eller brudgommen.

Dette kunne for eksempel være kammeraten, som køber et fadølsanlæg, der i den grad ikke falder i brudens smag – eller veninden, der giver et spaophold, som ikke nødvendigvis passer til brudgommens præferencer.

Gå i stedet for på jagt efter noget, som med sikkerhed vil være et hit hos begge parter. Såfremt de begge drikker kaffe, kan du eksempelvis overveje diverse kaffebryggere på markedet. Der findes et hav at vælge imellem, og selv hvis den ikke står på ønskesedlen, kunne man sagtens forestille sig, at de ville blive glade for at eje én.

Hvis du står i den situation, at du primært har kendskab til én af de to parter, der bliver gift, kan du med fordel forhøre dig hos nogle af de andre deltagere på gæstelisten. Det er immervæk umuligt at finde på den perfekte gaveidé, hvis man ikke kender til en persons interesser og præferencer.

2. Ignorer ønskesedlen, hvis du ønsker at skille dig ud

Dette skal ikke forstås således, at du definitivt skal ignorere brudeparrets ønskeseddel. Der er immervæk en grund til, at de har lavet den, og de vil med garanti blive glade for at få deres ønsker opfyldt.

Hvis du imidlertid ønsker at gøre dem ekstra glade og overraskede og samtidigt skille dig ud fra mængden, kræver det med alt sandsynlighed en anelse mere end at følge en ønskeseddel. I så fald skal du derimod i gang med at tænke kreativt og overveje det væld af muligheder, som der rent faktisk eksisterer.

En bryllupsgave er som regel den største og vigtigste gave, de fleste kommer til at give i deres liv – og selv om de fleste brudepar vil blive mere end glade for selv det mindste, er der god grund til at vise dem, hvor meget du sætter pris på dem.

3. Sæt tid af til at brainstorme og researche ordentligt

Såfremt du vælger at ignorere ønskesedlen, er det vigtigt ikke bare at købe det første og det bedste. Tværtimod bør du uden tvivl bruge en hel del tid på at brainstorme gaveidéer, søge efter inspiration på nettet og alt i alt researche markedet udførligt.
Der er trods alt et uendeligt hav af oplevelsesgaver, gadgets og produkter derude, så det gælder udelukkende om at få vendt hver en sten.

Hvis du bare starter bilen og kører ud til det lokale indkøbscenter, kan du sikkert sagtens finde en god gave – men spørgsmålet er blot, om det ikke havde været bedre at bruge lidt flere kræfter.