31. juli 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå op i niveau – lav dine armbøjninger i træningsvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå op i niveau – lav dine armbøjninger i træningsvest

Har du lige tabt dig, har du nok ikke stor motivation til at føle dig tungere igen. For tiden nyder du nok den følelse af smidighed og det højere selvværd, som et vægttab kan give. Imidlertid kan du dog gøre din videre træning mere effektiv ved at tage en vægtvest på. De ligner på en afstand skudsikre veste, men så dramatisk en funktion har de dog ikke. Disse veste øger blot belastningen på kroppen.

Find en træningsvest med rette vægt

Ønsker du at udvide din samling af træningsgrej? Find mere træningsudstyr på billig-fitness.dk, hvor de netop har vægtveste i forskellige vægtklasser. Jo tungere en vest du har, jo mere øger du selvsagt belastningen, du træner under. Ideelt set burde du derfor starte med en ”let” vest på 10 kg og så efterhånden gå op i vægt, men vestene er ikke gratis, så måske burde du i stedet gå lige på og hårdt.

Gør armbøjningerne hårdere

Nu er det ikke ved alle øvelser, du laver i fitnesscentret, aktuelt at bruge vægtvest. Hvis du bare sidder ned og træner armene (som vestene ikke dækker) ved en maskine, vil du opleve minimal til ingen effekt af at have træningsvest på. Til gengæld mærker du en virkning, når du fx laver squats, armbøjninger eller kropshævning. Du kan også blot bruge vestene til at gøre gåturene lidt hårdere.

Spørg kyndige om råd

Frem mod køb af træningsvest burde du få råd til, hvordan du vælger den rette. Har du aldrig prøvet at veje synderligt mere, end du gør nu, vil det pludselig at smide 10-20 kg på føles desorienterende i starten. Spørg derfor en kyndig om, hvad der er den rette vest at vælge til én i din kondition og med din historik. Så ved du, at du ikke bliver smidt ud på helt dybt vand ved køb af en træningsvest.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?