7. juli 2020
449-1010%20-%20sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlænget weekend i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlænget weekend i Aarhus

Tag en weekend ud af kalenderen og oplev Aarhus, som både er en meget stor og en meget lille by på samme tid

På trods af at Aarhus er Danmarks andenstørste by - og tilmed Jyllands hovedstad, så er det ikke alle danskere, der har været i Smilets By. Hvis du aldrig har været i byen, eller bare godt kunne tænke dig at tage dertil igen, så bringer vi her en række forslag til, hvad du skal lave, mens du er der. Både rutebilstationen og banegården ligger centralt i midten af Aarhus centrum, så det er nemt at starte sin tour de Aarhus, så snart man ankommer til byen.

Alternativt kan du køre hele vejen - eller tage færgen ved Sjællands Odde, hvis du kommer fra Sjællandssiden, så vil din ankomst være ved den nye havnefront, som også er værd at se. Hvis I gerne vil forkæle jer selv med et lækkert sted at overnatte i Aarhus, så er der flere valgmuligheder. Hotel Guldsmeden, Hotel Royal, Hotel Ritz og Villa Provencer er gode bud. Det er nemt at tage et privatlån til at finansiere turen med, hvis du gerne vil bruge din opsparing på noget andet.

Kultur og natur

Aarhus er en by, som har det hele. Vi anbefaler at stå tidligt op for at udforske byens små finurlige gader, lokale kaffebarer og de klassiske seværdigheder såsom ARoS og Den Gamle By.

Latinerkvarteret ligger i den ældste del af byen og her finder du små, hyggelige butikker, som sælger ting du ikke finder andre steder. Du kan også gå på opdagelse i de dyre tøjbutikker, hvor du nemt kan blive fristet til at investere i en ny kjole eller lækker frakke. I latinerkvarteret finder du også god kaffe og lækker mad, som kan nydes i charmerende og autentiske omgivelser. La Cabra Coffee Roasters ligger på Graven 20 og er en sikker vinder, hvis I går op i god kaffe. Find en plads i solen udenfor, hvor I kan kigge på livet, som altid udspiller sig i den hyggelige gade - eller udse jer et af bordene inde i den hyggelige kaffebar.

Der ligger den skønneste natur på alle sider af Aarhus og hvis man har en cykel, som kan lånes på de fleste hoteller, så kan du på meget kort tid komme til både skov, strand og park. Risskov Strand, Dyrehaven og Botanisk Have ligger alle i cykelafstand på Aarhus C og alle et besøg vejr, når vejret byder på udendørs aktiviteter.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?