6. maj 2021
hollie-santos-aUtvHsu8Uzk-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fordelene ved at vælge en slyngevugge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fordelene ved at vælge en slyngevugge

Dette indhold er sponsoreret.

Som nybagt forælder, hvad end det er første, anden eller tredje gang, kan tiden med en nyfødt være ganske hård. Bevares, tiden er også fantastisk, fortryllende og helt utrolig dejlig. Den lille baby har brug for store mængder søvn, men det betyder desværre ikke at babyen har nemt ved at falde i søvn. Utallige timer bliver brugt, hvor forældre kæmper med at få deres lille ny til at overgive sig til søvnen og dermed også slippe gråden. Med en slyngevygge til nyfødt, vil du som forældre opleve en hel ny verden, hvor det at få babyen til at sove, ikke nødvendigvis behøver være en kamp hver gang. De største fordele ved at erhverve sig en slyngevugge er den ro og de frie hænder man bliver givet.

Giver ro

Enhver forælder ved, hvor meget tid man med en nyfødt bruger på at vugge barnet - både i armene og i barnevognen. Det kan være enormt frustrerende, at det eneste, der giver barnet ro, kræver konstant bevægelse fra forældrene af. I mangel af bedre, har forældre gennem tiden fundet på kreative løsninger for at kunne vugge deres barn, mens de har kunnet sidde afslappet i sofaen. Diverse torve, snore og fiskestænger er blevet brugt til sådan et formål. Med en slyngevugge er problemet løst, og du vil som forældre få ro, velvidende at din nyfødte bliver vugget blidt i slyngen, mens du selv kan læne dig tilbage og slappe af. Det kan være enormt hårdt, både for kroppen, men også for tålmodigheden, at skulle vugge sit barn konstant, og derfor vil det være en fordel at have en slyngevugge.

Giver frie hænder

Udover den ro der bliver givet til både barnet og forældrene, vil du med en slyngevugge få mere tid med frie hænder. Grunden til dette er selvfølgelig at du ikke skal bruge hænderne på at bære og vugge barnet, hverken i egne arme eller i barnevognen. Slyngevuggen klarer det hårde arbejde, og du får dermed frie hænder til hvad end du har brug for. Som nybagt forælder er der nok at se til, og personlig pleje kommer sjældent forrest i køen. Nu får du dog frie hænder til at pleje dig selv og din krop, mens barnet vugges i slyngen. Dine frie hænder vil også kunne bruges til at lege og tilbringe tid med dine andre børn eller pleje dit parforhold. Med andre ord, vil slyngevuggen være en investering, der medbringer ro og frihed til at nyde din nyfødte.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?