22. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fordele ved at privatlease en bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fordele ved at privatlease en bil

Hvis man som dansker savner at have en bil, så kan det nemt gå hen at koste kassen. Faktisk står det så slemt til, at Danmark er et af de dyreste lande i Europa at eje en bil. Det skyldes ikke mindst de høje afgifter.
Dertil kommer der selvfølgelig, at biler mister værdi, så snart de forlader forhandlerens garage, og at vedligeholdelse af en bil også nemt kan blive dyrt.

Men det er faktisk muligt at omgå nogle af de mange udgifter ved at eje en bil, uden at gå på kompromis med hvilken bil man kører. Man kan nemlig køre i sin yndlingsbil ved hjælp af både Peugeot, Toyota, og Nissan privatleasing.

Se mulighederne for privatleasing af Nissan-biler med masser af fordele.

Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvilke mærke man kan køre, selv hvis det er en Ferrari, man drømmer om.

Økonomiske fordele

Godt nok er det attraktivt at kunne køre lige den bil, man vil, men det kan man jo i princippet også, hvis man har råd til selv at købe den. Uanset om man har pengene til at eje eller ej, så er der dog flere økonomiske fordele ved at privatlease.

1) Fast betaling hver måned
Man betaler ikke for udgifterne som de kommer. I stedet har man en fast betaling, der er baseret på ens forbrug, og som inkluderer serviceudgifter.

2) Ingen pludselige omkostninger til vedligeholdelse
Det er leasingfirmaet, der står for vedligeholdelse af bilen. Det betyder altså, at man aldrig kommer til at stå med pludselige omkostninger.

3) Man mister intet på et værditab

Endelig så skal man heller ikke bekymre sig om et værditab på bilen, som man skulle, hvis man ejede en bil.
Udover det så har man også mulighed for at skifte bilen ud jævnligt, hvis man hellere vil køre en nyere model eller et andet mærke.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?