6. maj 2021
cheers-839865_1280
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbered dig på studenterkørslen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbered dig på studenterkørslen

Artiklen er sponsoreret.

Du står lige nu på dit sidste år på gymnasiet. Du har vennerne og veninder omkring dig, og skolearbejdet virker mere og mere interessant for hvert år, der er gået. Du kan formentlig ikke helt forstå, hvordan de sidste tre år kunne gå så hurtigt. Det er nu, at du skal forberede dig på en ny hverdag. Skal du læse videre, har du allerede fået job eller ved det endnu ikke, hvad fremtiden bringer for dig?

Så skal det hele nok falde på plads. Du har en hel sommer i vente, hvor du skal fejre, at du har klaret dig helskindet gennem år fyldt med udfordringer. Der har været mange forberedelsestimer, hvor bøgerne er blevet læst og opgaverne er blevet skrevet. Du er nået til et punkt, hvor alt bliver en forløsning.

Du står overfor underholdende privatfester, sjove studenterfester, eksklusive gallafester og begivenhedsrige studenterkørsler. Det skal du naturligvis være udstyret til. Kig med her for at få tips og tricks til vognturen.

Tips og tricks til studenterkørslen

Studenterkørsel kan virke som en forventningsfuld og underholdende aktivitet for de unge. Det er dog vigtigt, at der er styr på sagerne, når du begiver dig ud på de danske landeveje. Det vil sige, at hvis trygheden, sikkerheden og tilliden skal være intakt mellem chauffør og elever, så kræver det respekt og god kommunikation.

Det er selvsagt en oplevelse, der er unik, vild og udfordrende. Det er jo ikke helt hver dag, at du står oprejst i en åben lastbil, hvor du hopper og danser til alverdens kendte musiknumre fra nutidens hitlister. Du er derfor lovlig undskyldt, hvis det kan virke som en skræmmende og overvældende oplevelse. Prøv at følg disse råd, så du får den bedste dag med i bagagen:

  • Drik masser af vand
  • Husk at indtag mad igennem dagen
  • Hold dig nede i vognen
  • Hjælp hinanden med ikke at udfordre skæbnen
  • Lyt til chaufføren, når han videregiver nyttige informationer
  • Opfør dig hensigtsmæssigt over for dine medstuderende

Find et praktisk sæt tøj til vognturen

Du skal være klar på alle parametre, når studenterkørslen løber af stablen. Vognturen bliver en festlig en af slagsen, hvorfor det på den trængte plads på vognen kan være smart med et praktisk sæt tøj. Det afhænger for det første meget af vejrforholdene.

Du kan blandt andet vælge tøj fra din yndlings tøjdesigner. Har du altid haft en forkærlighed til de flotte kjoler fra Stine Goya? Eller er du mere til et par shorts fra en af de mest velkendte herretøjsbutikker, Jack og Jones? Du skal udover at vælge et lækkert sæt tøj, som du gider at have på over mange timer, anskaffe dig et sæt fodtøj, der er praktisk anlagt.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?