15. december 2018
Porto Santo Stefano seafront and village skyline. Argentario, Tu
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foråret nærmer sig – få styr på stilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foråret nærmer sig – få styr på stilen

Det er igen blevet varmere i vejret, og det betyder, at vi igen skal have fokus på de mange lækre forårskollektioner, som snart er på gaden. Vi glæder os helt vildt til at gå på opdagelse i nye trends, som i år ser ud til at blive ganske forståelige og til at have med at gøre.

Måske er du ikke klar over det endnu, men du er helt vild med mode, og alt det det gør ved dit sind. Omvendt kan det også tænkes, at du allerede er helt klar over, hvor glad du er for mode, og så er denne artikel mindst lige så relevant for dig. Det skal nemlig handle om trends i 2018, og vi har selvfølgelig primært fokus på foråret, som netop er kommet til Danmark – forhåbentlig for at blive.

Men hvad bliver tendenserne så i 2018? Det spørger mange sig selv om, og det kan være rart at vide lidt om det, før man drager ud på shopping. Hvis man gerne vil være med på tendenserne, skal man selvfølgelig også gøre sig et vist forarbejde inden. Heldigvis findes der mange fede måder at handle online, hvor man samtidig kan læse lidt om de forskellige kollektioner, og dermed måske blive klogere på, hvad man skal vælge.

Klik her for at se udvalget fra YAS. Dette er et mærke, som nok skal gøre sit indtog til forår, og du kan med fordel se lidt nærmere på det allerede nu. Blandt deres mange valgmuligheder er der også nogle utroligflotte stykker tøj, som vil passe perfekt, hvis du skal på ferie nede i varmen. De er lette, luftige og behagelige at have på, så kig endelig forbi.

Taske på maven – et godt valg i Danmark og på ferien

I 2018 bliver det superpopulært med mavetasker. Det er en tendens, som allerede har været fremme i de senere år, hvor mange begyndte at bruge det, både på ferier og i hverdagen. Nogle steder i verden forbindes det med noget superkikset, men det ser nu ud til at have vendt. Mange har opdaget, hvor praktisk det faktisk er, og så kan de fås i mange fede modeller, som faktisk bare giver noget anderledes og flot til dit look. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage, fordi du frygter, at det er kikset.

Skal du på ferie, er en sådan taske selvfølgelig særligt oplagt.
Mange danskere drager mod Sydens sol lige om lidt, og skal du selv afsted på ferie, er det bare med at få anskaffet en. Vi danskere rejser i en lystig stime mod blandt andet Spanien og Portugal, hvor der er mulighed for høje temperaturer, azurblåt vand, spændende kulturer og meget andet.

Har du ikke allerede bestilt rejsen, kan du se mere her om en af de rigtig populære destinationer - nemlig Porto Santo, der er en portugisisk paradisø i Atlanterhavet. Øen er som taget ud fra et eventyr, og på sådan en tur vil tasken på maven være helt perfekt, da du har dine værdier sikret og let tilgængelige, når du vandrer rundt i blandt andet de smukke og kulturfyldte byer.

Mere denim

Denim, denim, denim. Vi er helt vilde med det, og det er mange andre heldigvis også. Det skifter dog lidt, hvor populært det er at gå rundt i, men igen i 2018 har denimstoffet formentlig sejret over dets kritikere, og du vil kunne finde mange fede kollektioner fra de forskellige mærker med fokus på denim.

Særligt jakker er ekstremt populære, ligesom de velkendte denimskjorter, som faktisk også fungerer som forårsjakke, hitter voldsomt i øjeblikket.

Hatte

Er du glad for hovedbeklædning, så er det dit år i år. Det er supermoderne at gå med hat, og det gælder faktisk både til modebehov og i praktiske øjemed. Alpehattene hitter særligt, og du vil se mange gå rundt med dem i forskellige farver. Derudover vil du se mange, både drenge og piger, gå rundt med modecaps. De skal gerne være lidt neutrale i looket, men tag ikke fejl, der er tænkt over hver en detalje. Særligt Adidas hitter på den front, hvor de såkaldte Originals er blevet voldsomt populære til stort set alle aldersgrupper.