9. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flotte lamper til ethvert hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flotte lamper til ethvert hjem

Vil I gerne have flotte lamper i hjemmet, der passer ind, uanset om det er over spisebordet eller i hjørnet bag lænestolen, hvor der skal skabes en hyggekrog? Flotte og moderne lamper fra Herstal er klassikere, der uden tvivl kan passe godt ind, og med forskellige pærer, højder i opsætning og placering i huset kan I skabe præcis den belysning, I ønsker i jeres hjem.

Dansk kvalitet i årtier

Herstal er et dansk firma, der har eksisteret siden 1988. Det betyder, at der i årtier er blevet udviklet lamper og belysning til de danske hjem, og som tiden og moden udvikler sig, udvikler lamperne sig også, så de altid passer ind i et hjem præcist som dit. Der er et bredt udvalg og mange forskellige typer af lamper, så uanset hvilken smag, man har, er der en god chance for at finde en model, man synes om. Det er vigtigt at huske på, at en lampe ikke blot er en pære på en stang, der har fået en hvid skærm monteret. Lamperne her leger med facon og materiale, og du vil opleve at støde på lamper, der prikker til den traditionelle opfattelse af en spisebordslampe. Samtidig vil du også kunne finde helt traditionelle lamper som dem, du altid har kendt.

Retro kombineret med nytænkning

Du vil i dag både kunne finde lamper, der er produceret i samme modeller som i 1988. Retrolamperne har fået en genopfriskning, så de igen sælges helt nye. Samtidig er nogle modeller udviklet inde for de seneste år og nytænker idéen om, hvad en lampe består af. Du vil altid opleve at få god belysning, der spreder og fordeler lyset ud over det område, du har brug for det i. Funktionalitet er i højsædet, og lamperne er energibesparende, så du som miljøbevidst forbruger sagtens kan investere i en lampe fra Herstal.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?