2. juni 2020
shutterstock_687488425
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere og flere vælger kryptovalutaen til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere og flere vælger kryptovalutaen til

Bitcoin er en digital kryptovaluta, som man kan købe mange steder over nettet. Der findes mange forskellige slags kryptovaluta, men en af de mest populære kryptovalutaer er bitcoin, som du måske allerede har hørt om. Men der findes også mange andre slags kryptovalutaer, blandt andet binance coin, som også er meget populære blandt forbrugerne, der køber kryptovaluta.

Bitcoin

Bitcoin er en god investeringsmulighed, da den har ret meget vækst, og dens værdi stiger og stiger. Du kan både bruge bitcoin – altså købe noget for dem, men den meste oplagte mulighed er at investere i dem. Du kan også overføre billigere med bitcoin, da kryptovalutaen ikke er knyttet til nogen bank. Det betyder, at der ikke skal være en bankmand, som tjekker det hele igennem, hvorfor transaktionens gebyrer er billigere.
Det er en god investering af den grund, at bitcoin ikke er styret af nogen banker eller andet, det styres groft sagt af udbud og efterspørgsel. Det er blevet bestemt på forhånd, hvor mange bitcoins der kommer til at blive lavet, hvorfor udbuddet vil blive konstant, mens efterspørgslen indtil videre nærmest kun er steget.

Binance Coin

Binance coin er også en kryptovaluta, som er nyere end bitcoin. Binance coin er en anden form for kryptovaluta, som er en god investeringsmulighed, hvilket den for det meste bliver brugt til. Mangler du derfor et nyt investeringsprojekt kunne binance coin være en god kandidat. Det er en god idé at sætte sig ind i kryptovalutaen, inden du investerer, da det er et relativt nyt fænomen. Det har eksisteret de sidste ti år, og det er kun blevet mere og mere populært.
Binance coin er en endnu nyere kryptovaluta, hvorfor det er en god idé at forhøre dig omkring en investering i binance coin i stedet for bitcoin, inden du går i gang. Der er mange, der allerede har investeret i binance coin, hvorfor det ikke er en farlig investering, men der er alligevel lidt risikoer ved at investere i kryptovaluta.

Kryptovaluta

Kryptovaluta er populært, da det hele foregår digitalt og ikke mindst krypteret. Det vil sige, at navne og andre slags oplysninger bliver krypteret. Derudover ejes kryptovalutaen ikke af nogen banker eller andet statsejet, hvorfor kryptovalutaen ikke er styret på samme måde af for eksempel inflation eller andre gebyrer, som forbrugerne skal betale. Selvfølgelig er der inflation, men kryptovalutaen falder ikke med så meget i værdi som euroen eller den danske krone. Derudover har for eksempel bitcoin en dato, hvor der ikke bliver udstedt flere bitcoins, hvilket betyder, at inflationen vil ende på nul, når de stopper med at lave bitcoins.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?