5. juni 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere og flere unge vælger dyrt designertøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere og flere unge vælger dyrt designertøj

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag ses en tendens inden for de yngre segmenter. Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til det tøj, som de vælger at gå i. For frem for at have store mængder af det lidt billigere tøj, er der nemlig kommet fokus på kvalitet. Kvalitet frem for kvantitet lever således i bedste velgående blandt de unge. Derfor er det de eksklusive brands, de luksuriøse materialer og de populære designs, der vinder frem. Designertøj er derfor i dag i meget høj kurs.

Find alt hvad du søger

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du lige nu er på udkig efter noget lækkert designertøj, der kan være med til at pryde lige præcis din garderobe. Det kan være, at du mangler et skønt outfit til det næste arrangement, hvorfor du er på udkig efter de lidt finere modeller. Det kan for eksempel være de høje sko, den lille kjole eller den finde bluse. Men det kan også være, at du gerne vil have noget nyt, der kan supplere din hverdagsgarderobe. Det kan være alt fra lækre jeans og skønne T-shirts til lune bluser og flade sko.

Støt lokalt og shop hos Schack & Thorsted

Uanset hvad det er du er på udkig efter, så finder du et stort udvalg, hvis du tager et kig online. Her er der nemlig alt, hvad du måtte søge efter og bedst af alt, kan du også finde alle de populære brands og luksuriøse mærker til en rigtig god pris. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du tager et kig inden for hos Schack & Thorsted, deres fysiske butik ligger på Sjælland, men deres webbutik sender til hele landet. Lyder det spændende? Så Støt lokalt og køb designertøj hos Schack & Thorsted.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?