3. juni 2020
SN - B
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere og flere danskere krydrer deres sexliv med legetøj for voksne.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere og flere danskere krydrer deres sexliv med legetøj for voksne.

Efterhånden er det blevet hverdag, at man bruger legetøj beregnet til soveværelset for at få et endnu bedre sexliv. Det kan forskellige udbydere af denne slags legetøj i hvert fald mærke. Det giver også rigtig fin mening, da ens forhold hurtigt kan briste, hvis ikke der er styr på de voksne lege.

Én ting er jo, at man elsker hinanden, men noget helt andet er om det seksuelle er der. De to ting behøver nødvendigvis ikke at være den samme ting, men hvis blot den ene ting mangler, så forsvinder fokus fra det andet aspekt ret hurtigt også. Måske derfor så mange bliver skilt i vores moderne verden, fordi der netop er kommet mere fokus på det enkelte menneskes behov? Det kan være svært at sige, men det er som sådan heller ikke pointen. Det allervigtigste for dig er at udforske de forskellige muligheder du har, når du prøver at få katalyseret sexlivet. Det gælder sådan set uanset om du er på udkig efter inspiration til et mere livligt parforhold, billigt sexlegetøj eller for den sags skyld blot ønsker at udforske dine forskellige muligheder.

Sådan kommer du i gang med sexlegetøj

Det kan nemlig være noget af en stor ting at skulle komme i gang med noget så privat, på trods af at langt de fleste par nu til dags har en eller anden form for legetøj i soveværelset. Derfor får du her nogle råd, du måske kan tage inspiration fra til at komme i gang med et helt nyt eventyr:

1) Både vælg produkterne sammen med din partner, men gør det også hver for sig, for at bevare mystikken samt for at overraske hinanden
2) Start ud stille og roligt og gør ikke noget, som I ikke føler jer trygge ved
3) Undersøg alle de forskellige muligheder i har og vær ikke bange for at prøve nogle skøre ting af. Måske er det lige præcis dét, som I har gået og ledt efter

Uanset hvordan du vender og drejer den, så handler det jo egentlig bare om at bruge sin sunde fornuft. På den måde kan man nemlig hurtigt finde ud af, hvad der er det helt rette for ens selv og vigtigst af alt ens partner. I er jo sammen og projekt soveværelse, hvorfor I begge skal være med 100% fra start til slut. Helt ligesom et forhold er et fælles projekt, så gælder det samme naturligvis i soveværelset. Måske er kærlighed og sex ikke det samme, men for langt de fleste ganske almindelige danskere, så hører de sammen, og kan ikke skilles ad.

Måske er du ikke i et parforhold, men ønsker blot inspiration? Så er du ikke alene. Du behøver jo naturligvis ikke at være i et forhold for at benytte sexlegetøj. Dog er det naturligvis altid sjovere, hvis man ikke er alene, da vi jo er nogle sociale dyr. Derfor kan det jo være, at dating sider er mere relevante for dig end sexlegetøj. Men det bestemmer du heldigvis selv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?