20. juli 2019
A1049
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere og flere danskere bliver stressede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere og flere danskere bliver stressede

Om det er på grund af arbejde, studierne eller noget helt tredje, vides ikke, men tallene lyver i hvert fald ikke. Flere og flere danskere bliver stressede. Især i blandt unge kvinder er stressniveauet steget mere og mere i løbet af de seneste år. Man kan diskutere i uendeligheder hvad der står på vores pludseligt høje stressniveau, men i sidste ende må vi ligge som vi har redt, og vende blikket mod hvordan vi kan slappe af.

Er du også blevet fanget i stressbølgen, kan det være svært at få overskud til at komme på smarte løsninger til, hvordan man redder sig ud af den knap så heldige situation. Man har trodsalt i forvejen 24 andre ting man også lige skal have styr på. Der er heldigvis hjælp at hente, og du kan i denne artikel finde tricks der kan hjælpe dig igennem dine stressede tider.

Godt gammeldags karbad

Der er et eller andet meget beroligende ved at bare ligge i varmt vand og vide, at der ikke bliver krævet andet af en. Efter et godt langt bad, karbad eller ej, føler man sig frisk og ren. Hvis livet var et videospil, ville badet nok være der man gemte spillet og fik nyt liv – så kunne man ligesom starte forfra.

Er dit hjems karbad ikke nok, eller er du så uheldig slet ikke at eje et karbad, så burde den nærmeste spa være dit næste stop. Der kan fx findes en spa i København, der er både for ham, hende og alle andre der ellers måtte befinde sig derimellem.
En spa – og wellnesstur er nok den mest klassiske afslapningsmetode, og den har eksisteret igennem mange år. Af god grund. I de fleste spaer kan man i dag få alt fra graviditetsmassage til en jacuzzi-tur med chokoladefondue. Står du altså og føler dig overvældet, kan det være en god ide at give dig selv et pusterum og plads til forkælelse.

Lav smarte investeringer – tjen smarte penge

Økonomi og pengeproblemer ligger ret højt på listen over et nemt stresshul at falde i. En svækket økonomi kan trodsalt mærkes i næsten alle aspekter af vores liv, og man desværre finde sig selv i træls situationer som en pludselig fyring eller en omfangende bilreparation, der ofte kan have stærkt svækket økonomi som følge.

Det er her ejendomsinvesteringer kommer ind i billedet. På hjemmesider som brickshare.dk kan du browse gennem de nyeste ejendomsprojekter og vælge én eller flere du gerne vil investere i. Her hjælper brickshare dig på vej til ikke kun at få et overskueligt portefølje du løbende kan opfylde med boliger, men giver dig også mulighed for at beregne afkast på forhånd, så du kan tage den bedst mulige investeringsbeslutning.
Det smarte ved en ejendomsinvestering er, at den tager en stor del af din økonomiske stress. Efter at have lavet investeringen vil du hver måned modtage udbyttet af din investering, og vælger du en dag at sælge dine aktier til markedspris, har du et potentielt afkast at se frem til.