30. maj 2020
1170033_950_1200_0_42_2726_1883_2
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere nyskabelser i Gadeløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere nyskabelser i Gadeløbet

Traditionen tro er der i august måned gadeløb i Roskildes gader. Men helt så traditionelt bliver årets udgave af Gadeløbet, som Atletikklubben Hellas står bag, nu heller ikke. Løberne og publikum kan nemlig glæde sig til flere nyskabelser.
Som noget nyt bliver der mulighed for at løbe en Roskilde Mil, som er en strækning på 7,532 kilometer, hvilket svarer til en gammel dansk mil. Ikke at forveksle med en svensk mil som er 10,0 kilometer eller en amerikansk mile, som er 1,61 kilometer.
Det gode gamle 5 kilometer løb rundt i Roskildes gader bliver dog bibeholdt, og det samme gør børneløbet på 1,5 kilometer.
Men der er flere nye ting på vej i forbindelse med Gadeløbet. Atletikklubben Hellas har i forbindelse med Parkstafetten konstateret, at mange gerne vil gå ruten i stedet for løbe den. Ved årets parkstafet i Folkeparken tirsdag den 18. juni var der således 87 walkhold. Klubben har derfor besluttet, at tilbuddet om walkhold også skal introduceres ved Gadeløbet torsdag den 22. august. Walkholdene kommer til at gå en mil på 7,532 kilometer.
Der bliver også noget for hurtigløberne ved årets gadeløb, nemlig en bakkespurt, hvor vinderne kan se frem til at få en præmie. I årets Gadeløb uddeles der også flotte medaljer til alle løbere – store som små.
Tilmeldning på http://app.lap.io/event/2019-nordea-fondens-gadeloeb

Nordea er ny hovedsponsor på Gadeløbet

Forleden havde Tim Schiander, direktør for Nordea i Roskilde, smidt jakkesættet og var trukket i løbetøjet.
Anledningen var, at Nordea Fonden har støttet Gadeløbet i Roskilde med 30.000 kroner.
Det er atletikklubben Hellas i Roskilde, der arrangerer gadeløbet, der bliver afviklet torsdag den 22. august.
Det er naturligvis værd at fejre, at gadeløbet, der hvert år får flere hundrede glade mennesker til at trække i løbetøjet for at begive sig ud på en frisk løbetur gennem Roskildes gader, får et økonomisk rygstød fra en af byens store pengeinstitutter.
For at fejre samarbejdet lagde Hellas forleden løbetræningen forbi Stændertorvet, hvor bankdirektør Tim Schiander stødte til i sin orange løbetrøje.

Læs mere om løbet på www.ikhellas.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?