28. marts 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find sæsonens lækreste vinterjakker til mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find sæsonens lækreste vinterjakker til mænd

Selvom de slemme vintermåneder er forbi, kan vi stadig mærke kulden udenfor. De fleste af os har nok ikke smidt vinterjakken endnu, og det er af fornuftige årsager. Det er for koldt til at gå med forårsjakken, så måske skal du i virkeligheden kigge efter en ny vinterjakke? Når vejret ser ud som det gør, virker det ikke fornuftigt at droppe vinterjakken overhovedet. Men det kan være svært at finde ud af, hvilken vinterjakke, som du mon skal tilkøbe dig, når vi alligevel bør være forbi de koldeste måneder. Få inspiration til vinterjakker til herrer her!

Det lange look

Det lange look er klassisk og går aldrig af mode. Sådan en jakke kan du bruge alle sæsoner, og det er uanset hvilken farve, som du vælger vinterjakken i. Vinterjakker til mænd ændrer ikke så meget stil, og du kan for det meste altid genbruge den fra sidste år. Det er også mest økonomisk end at gå ud og købe en ny hvert år. Varm Vinterjakke til herrer er et must, så du ikke går og fryser alle vintermånederne. Nogle af jakkerne, der kan være smarte, er nemlig ikke særlig varme.

Kort, men varm

Hvis du ikke er for meget til det lange look, kan du vælge et mere sikkert og kort look, der også giver dig meget varme. Det kan være, at du frygter, at sådan en kort jakke ikke giver dig nok varme, men dette er ikke tilfældet. De kan faktisk være mindst ligeså varme, og jeg vil vove at påstå, at du også kan finde nogle korte jakker, der er endnu varmere end en lang. Derfor er det mere vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken stil du foretrækker over den anden. Den lange kan være smart, men det kan den korte naturligvis også.