17. juni 2019
1016432875-5184x3456ma
Foto: edwardolive / Shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find nemt tilbehør til ure og høreapparater på egen hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find nemt tilbehør til ure og høreapparater på egen hånd

Ved flere af de forbrugsgoder vi tilkøber os, er der ofte behov for hjælp og service fra andre end os selv. Det gælder for eksempel ved køb af briller, høreapparater, ure og lignende produkter. Det er de færreste, der har redskaberne til selv at skifte batteri på et ur og tit og ofte er proceduren, at man køber hjælpemidler til sine høreapparater gennem sin lokale høreklinik. Men i manges travle hverdag er der ikke altid tid til at tage forbi urmageren eller høreklinikken. Derfor er det meget nemmere at klare ærterne selv gennem køb over nettet.

Ekstra tilbehør kan gøre din hverdag lettere

Hvis man har høreapparater, findes der en lang række af tilbehør, som man kan tilkøbe sig. Tilbehør til høreapparater kan både optimere udbyttet af din hørelse og gøre din hverdag lettere. Eksterne mikrofoner med teleslynge eller FM-system kan gøre det lettere at høre i støjfyldte situationer. En fjernbetjening kan gøre det lettere at betjene sine høreapparater og skifte mellem programmer og volumen.

Det gælder især, hvis man har nedsat fingerfølsomhed. Men der er også andre former for tilbehør, som er nødvendige at have ved hånden. Det gælder for eksempel ting som batterier og voksfiltre, som er uundværlige ved mange typer af høreapparater. Ved at klare indkøbene gennem nettet sparer man tid på at skulle forbi den lokale høreklinik. Hvis man er i tvivl, så sørg for at søge råd inden du køber tilbehør til dit høreapparat. Så er du sikker på at det givne tilbehør passer til dine apparater og at det lever op til lige præcis de behov, som du har.

Klar de små reparationer på egen hånd

Hvis man er træt af at være afhængig af sin urmager, hver gang man skal have skiftet batteri i sit ur, så er det gode alternativ at gøre det selv. Det gælder også, hvis man skal have et led af eller på. Så sparer man både penge på reparationen og man slipper for at skulle et smut forbi sin ur - og smykkeforhandler.

Der findes flere steder på nettet, hvor man kan købe alt i værktøj til ure – urværktøj der gør det muligt at klare de fleste små reparationer på egen hånd. Med et sæt urværktøj i hånden kan man både nemt og hurtigt skifte batteri og tage led af eller sætte nye led på. Med sådan et sæt er ens udgifter til urmageren hurtigt tjent mange gange ind igen.

Internettet giver os en større uafhængighed

Med internettets uanede muligheder er det blevet meget nemmere for os at klare tingene selv. Vi kan både søge og finde information om alverdens ting, som vi måtte mangle svar på. Og vi kan købe os til tilbehør og hjælpemidler, som vi ellers førhen skulle gennem fageksperter for at få adgang til. Vores uafhængighed er blevet større og giver os en større frihed. Men i tvivlstilfælde er det altid en god idé at søge råd og huske på, at ingen bliver ekspert af internettets søgemaskiner.