14. april 2021
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find inspiration til oplevelser og aktiviteter i Danmark, når du skal holde ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find inspiration til oplevelser og aktiviteter i Danmark, når du skal holde ferie

2020 har budt på et år, hvor der har været brug for mere kreative ferieløsninger for mange familier. Det gælder særligt, når det kommer til oplevelser i Danmark, hvor der er plads til både afslapning og underholdning. Men det store spørgsmål for mange har været, hvor det er muligt at finde den inspiration, der er brug for. Det hjælper vi dig med lige her.

Vi giver dig gode idéer og inspiration til, hvordan du finder oplevelser for børn, familie eller par i Danmark. Der er nemlig gemte perler, sjove aktiviteter og skønne oplevelser udendørs, som kun venter på, at du udforsker dem. Læs med her, og planlæg den perfekte ferie i skønne Danmark.

Få hjælp fra en ekspert

Det kan være svært at give sig i kast med at finde oplevelser i Danmark, når du blot bruger Google. Men her har Jens Kristensen skabt Funguide.dk – en platform, hvor der er rig mulighed for at finde oplevelser og aktiviteter i Danmark. Jens fortæller selv, at ambitionen med Funguide er at skabe et overblik for danskerne, hvor de kan se alt det gode, som Danmark har at byde på.

Ved at bruge en platform som denne får du muligheden for at finde frem til det, du er på udkig efter. Du finder aktiviteter for børn, oplevelser for to og en god portion inspiration til, hvad en ferie i det danske kan indeholde. Samtidig får du et overblik over, hvor i landet du bør holde din ferie for det bedste udvalg af aktiviteter.

Ferieparker for familie og par

Der er allerede vokset et væld af ferieparker frem herhjemme. Disse har eksisteret længe, men måske har du endnu ikke afprøvet de muligheder, som de byder på. Her får du det hele serveret. Der er rig mulighed for børnefamilien at finde et væld af aktiviteter udendørs og indendørs, som sørger for plads til fordybelse, leg og underholdning.

Men for par er det også en unik mulighed for selvforkælelse på et højt niveau. Forskellige ferieparker tilbyder en gennemført wellness-afdeling, hvor du kan få fantastiske oplevelser indendørs. Det kan være en omgang massage eller en hel dag med wellness i fokus.

Danskerne elsker ferie herhjemme

Corona har gjort det svært for mange at springe på flyet og holde den ferie, de plejer. 2020 bød på et boom for sommerhusejere, der pludselig blev fuldt booket med sommerhusudlejninger for resten af året. Tendensen ser vi stadigvæk i 2021, hvor danskerne allerede nu har sikret sig en god placering i de danske strandbyer.

På Fanø kunne de allerede tilbage i november måned se, at sommerhusudlejningen for 2021 var i fuld gang. Her var de foran den normale tidsplan, hvor danskerne allerede havde udvalgt ferieugerne og booket et sommerhus i god tid.

Og netop sommerhuset er den ideelle ferieform, hvis du har brug for at komme væk hjemmefra og få aktiviteter udendørs med masser af plads. For med strand, feriebyer og fantastiske oplevelser er der rig mulighed for en ferie i det danske, som du sent vil glemme.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?