20. januar 2019
Beach couple in love having fun on honeymoon piggybacking. Portrait beautiful healthy young adults girlfriend and boyfriend hugging happy. Multiracial dating or healthy relationship. From Hawaii.
Beach couple in love having fun on honeymoon piggybacking. Portrait beautiful healthy young adults girlfriend and boyfriend hugging happy. Multiracial dating or healthy relationship. From Hawaii.
Foto: Maridav
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find en god bog til din kommende rejse eller ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find en god bog til din kommende rejse eller ferie

Vinteren, mørket og kulden er over os, og det betyder meget få timer med sol, bleg hud og hårde tider, når man skal ud af sengen om morgenen. Den lange, danske vinter kan dermed være hård, og vi har alle forskellige måder at imødekomme den på. Nogle pakker sig ind, bruger tid i fitness og klarer skærene – andre tager på en dejlig ferie ned til varmen og væk fra kulden. For at hylde dem, som smutter herfra for at få ladet batterierne og niveauet af D-vitamin op igen, bringer vi her tre tips til at finde en god bog til din kommende ferie.

Dette gælder også til dig, som nøjes med at drømme dig væk, og som måske endda kunne finde på at tage afsted, hvis chancen bød sig. Er du den slags menneske, så er afbudsrejser måske noget for dig. I så fald er der masser af muligheder for at finde en tur, som passer til dine behov. Har du brug for et overblik over mulige afbudsrejser, så find det her.

Bøger fyldt med inspiration

Er der én ting, som for mange er helt essentiel, når de er på ferie, så er det guide-bøger og bøger, som bringer en masse inspiration og forslag med sig. Der findes forskellige typer af disse; nogle fokuserer på en såkaldt ” shoestring”-tur, altså at rejse på budget. Andre fokuserer på de lidt skjulte eller familievenlige muligheder ved destinationerne, og så er der dem midt imellem. En sand klassiker inden for rejsebøger til danskerne er Politikens ”turen går til”-bøger. Disse er fyldt med inspiration, viden og praktisk information, som tilsammen sikrer dig den bedst mulige tur. Find disse bøger hos www.arnoldbusck.dk.

Bøger, som foregår i ferieområdet

Rigtig mange tager på ferie for at lære så meget som muligt om det land, den by eller det område, som de besøger. Det er da også en sund tilgang til ferien eller rejsen, og det kan da også gøres både gennem naturen, maden, menneskerne og så videre. Der er således mange måder at sætte sig ind i sin destination på, og én af disse er igennem bøger. Rejsebøger er en ting, men bøger, som foregår i området omkring din destination, er noget helt særligt. Det er uanset, om du skal til Island, England, Portugal eller Asien – der findes rigtig ofte bøger med historiske fortællinger og inspiration fra området, som giver dig en særlig vinkel på din feriedestination.

Letlæselige eller indviklede bøger?

Helt generelt kan det selvfølgelig være svært at anbefale en god bog, da vi alle har forskellig smag. Men en måde at tilgå valget af bogen til din ferie på er ved at overveje, i hvilke omgivelser du vil læse. Er du eksempelvis på vej sydpå mod pool og strand, så vil du måske foretrække en letlæselig bog, som du kan gå til og fra. Er du derimod på vej mod eksempelvis et naturrigt område, hvor aftenerne går med hygge og træthed, så kunne en indviklet og mere spændende bog måske være bedre.