21. januar 2019
image
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find dit drømmehus på Danmarks største byggeudstilling af fritids- og sommerhuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find dit drømmehus på Danmarks største byggeudstilling af fritids- og sommerhuse

Et fritidshus er perfekt til dig, som ønsker et frirum væk fra de velkendte, daglige rammer. Dette gælder især, hvis man bor i storbyen og i ny og næ gerne vil væk fra dens trummerum. Selv om man måske elsker sit hjem i byen, så kan et afbræk i anderledes omgivelser fylde en med ny og tiltrængt energi.

Har du besluttet dig for at købe et fritidshus, er der flere veje, som du kan gå for at finde huset fra dine drømme. Du kan for eksempel kigge efter huse, som allerede har været ejet, men som nu er sat til salg. Her må du som oftest gå på kompromis med dine egne idéer om, hvordan dit drømmehus skal se ud. I stedet for at lede efter et hus, som passer til dine kriterier, så er der også den mulighed, at du kan bygge dit eget fritids- eller sommerhus. Derved kan du være sikker på at få et hus, der netop passer til dine drømme og behov.

Mangler du inspiration til, hvordan dit drømmehus skal se, kan du med fordel besøge Huset Middelfarts byggeudstilling af fritids- og sommerhuse.

Den største udstilling af fritids- og sommerhuse i Danmark

Med over 200 udstillere tager Huset Middelfarts byggeudstilling førstepladsen for største udstilling af sommer- og fritidshuse i landet. Og med så mange forskellige huse side om side ved hinanden bliver det let som en leg at finde og sammenligne huse. Du kan derfor være sikker på at finde dit drømmehus blandt de mange udstillere. Og selv hvis du ikke finder huset fra dine drømme, kommer du til at gå derfra med en masse inspiration til dit kommende fritidshus.

Der er nemlig noget helt særligt ved at gå rundt i de mange forskellige huse. Her kan man mærke materialerne, som er blevet brugt, og man kan hente inspiration til. hvordan rum og værelser skal fordeles. Man kan også sammenligne detaljer, og så er der også noget drømmeagtigt over duften af nye huse, som endnu ikke er blevet indtaget.
Og så må man heller ikke glemme, at der er noget magisk over at bo i et hus, som man selv har været med til at bygge. Fordi man har været med under hele tilblivelsesprocessen, bliver glæden over den første rigtige overnatning kun større.

Tiden er inde til handling, hvis du har tænkt dig at bygge dit eget fritidshus

Vil du søsætte din plan om at bygge et fritids- eller sommerhus, er det ved at være tid til at slå til, for mulighederne for at låne penge har aldrig været bedre. Derudover kan du ikke kun kigge på og sammenligne huse på Huset Middelfarts byggeudstilling – du kan også tale med rådgivere, som kan hjælpe dig med at få dit drømmehus til at tage form.

I weekenderne er flere af fritids- og sommerhusene på udstillingen bemandet med konsulenter fra de forskellige udstillende virksomheder. Muligheden for at snakke med konsulenterne bør du udnytte, for de kan nemlig hjælpe dig ved at besvare alle de spørgsmål, du skulle brænde inde med.

Ikke alle huse er bemandede hver weekend, hvorfor det kan være en god idé at kontakte den enkelte udstiller, så I kan mødes ved byggeudstillingen. På den måde kører du ikke forgæves, hvis du allerede har sat dine øjne på et helt særligt hus.

Derudover er byggeudstillingen utrolig nem at komme til, fordi den ligger tæt ved Middelfart station og motorvejen. Så uanset om du kommer fra Jylland eller Sjælland, eller om du tager toget eller din egen bil, så er det rigtig nemt at finde derhen.