25. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find den rette arbejdsjakke til dit erhverv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find den rette arbejdsjakke til dit erhverv

Arbejdsjakker. Ærmer, lommer, krave og en længde der passer til netop dig. Jakken har været kendt i mange år, men arbejdsjakken er af nyere dato. De første arbejdsjakker kunne nærmere kaldes en flot uniform, hvorefter jakkerne flere funktioner. De skulle beskytte de arbejdende, sørge for at tage alt snavset og ikke mindst gøre de øvrige borgere opmærksomme på de arbejdende – både i forbindelse med at de kunne ses, men også som reklame for det pågældende firma. Der findes dog et væld af arbejdsjakker i den store verden, så herunder kan du læse om en af dem, som er førende på området.

Et stort udvalg – hvad gør jeg?

Hvis du besøger en side som engelbert strauss, så vil du finde ud af, at der findes alt muligt forskelligt indenfor arbejdsjakker. Af denne grund bliver det nemt at miste overblikket og dermed finde præcis den arbejdsjakke, som du står og mangler. På hjemmesiden finder du en komplet guide til at filtrere i din søgning, så der er kortere vej til målet. Det indebærer f.eks. om jakken skal være certificeret, til hvilket erhverv den skal bruges og hvilke vejrforhold den udsættes for.

Tænk din arbejdsfunktion ind i valget af jakke

De fleste, der leder efter en god arbejdsjakke, er folk som arbejder udendørs. Her kommer både vind, vejr og fysisk i spil. Trods reglerne om, hvornår der må støjes fra byggepladser er de arbejdende tidligt ude om morgenen. Specielt i de kolde vintermåneder kan morgenerne være ekstra kolde. Det kræver derfor en god vinterjakke. Sådanne er typisk tykke, men find en arbejdsjakke, der alligevel er letsindig. Dette vil gøre dine arbejdsstillinger nemmere når du skal bygge og komme nemt til dit værktøj. Valget af dine gode arbetsjakker er altafgørende for din arbejdsfunktion – hvis du ikke føler en god bevægelighed, så bliver arbejdet kun besværliggjort.

Arbejdsjakken kan beskytte dig

Er du en af de hyppige kunder i byggemarkeder såsom jem og fix? Så har du formentligt også været udsat for nogle byggeskader fra tid til anden. Dette kan dog gå grueligt galt, når byggerierne foregår på en stor byggeplads. Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig til arbejdsskader og erhvervssygdomme her. Arbejdsjakker fra eneglbert strauss, holder dig varm, således du ikke mister grebet.
En anden funktionel smart ting fra dette mærke er, at der stoffet er meget slidstærkt. Værktøj i lommerne kan hurtigt skabe huller og skabe irritation for dit arbejde. Med jakker fra engelbert strauss får du en arbejdsjakke, som er ekstra forstærket med Kevlar.

Herfra er der kun at sige: God arbejdslyst!

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?