18. november 2019
balloner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find de bedste Hawaii-kostumer og rekvisitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find de bedste Hawaii-kostumer og rekvisitter

De fleste har prøvet at være inviteret til Hawaii-fest. Det er et klassisk tema, der aldrig bliver kedeligt - så du kan godt tro om igen, hvis du tror, at du er blevet inviteret til din sidste Hawaii-fest. Med farverige drinks, sjove kostumer og god musik bliver en Hawaii-fest sjældent kedelig. Men hvordan sikrer du, at du ikke ligner alle andre, og hvordan sikrer du at være helt perfekt klædt på til festen?

Hos Billig Billy finder du et stort udvalg af festklare kostumer, der med garanti sørger for, at outfittet ikke bliver kedeligt. Om det er privatfest, temafest på gymnasiet eller noget helt tredje, så er det vigtigt at være klædt på til formålet, så her kommer et bud på de bedste rekvisitter til Hawaii-festen

Bestem dig for, hvordan du vil klædes ud

Der findes mange forskellige måder at klæde sig ud til Hawaii-fest. Du kan være den yndige strandpige iført farverigt hula-skørt og kokos-bh, den solbrune surfer med langt hår og fed Hawaii-skjorte, eller hvad med at udstyre dig selv med en Ukulele og underholde selskabet? Hos Billig Billy finder du det hele, selvfølgelig til bilige penge, så du kan sikrer dig et gennemført kostume til festen.

Det er ikke kun Hawaii-tema, som Billig Billy er godt rustet i. Udklædningsfester er tit de sjoveste, og her finder du tonsvis af kostumer til alle slags fester. Skal du til 80’er-fest, Halloween eller Oktober-fest? Eller skal du udstyres med den perfekte paryk eller maske, så har Billig Billy med garanti det du står og mangler. Det er kun fantasien der sætter grænser, så gå på udforskning i de mange muligheder og få smilet frem hos de andre gæster, når du træder ind ad døren.

Pynt op til den perfekte fest

Hvis du selv skal holde Hawaii-fest, så har Billig Billy præcis det, som du står og mangler. En god fest starter nemlig altid med det rigtige pynt. Her er det vigtigt, at du holder den røde tråd gennem hele festen. Når folk ankommer skal de naturligvis ekviperes med den obligatoriske blomsterkrans. Du kan med fordel købe en håndfuld i forskellige farver, og inddele festen i forskellige grupper, hvis du går og pønser på at holde en konkurrence i beer-pong, musikquiz eller noget tredje. Udstyr dine gæster med en kokos-kop, en Hawaii-halskæde som shotglas, eller et blomster hårklip, så alle kommer i den helt rigtige stemning.

Der er et væld af muligheder for at gøre din fest mindeværdig. Sæt rammer i ægte Hawaii-stil med farverige flagguirlander og drinksparaplyer, oppustelige palmer og delfiner og kolde drikkevarer. Opskriften på den perfekte fest ligger lige om hjørnet. Send dine gæster i ægte Hawaii-stemning med solstrejf, hula-dans og fest til den lyse morgen.