25. maj 2020
ferie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ferie? Få styr på forsikringerne og glem bekymringerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ferie? Få styr på forsikringerne og glem bekymringerne

Dette er en sponsoreret artikel.

Ferien nærmer sig for mange af os, og det betyder afslapning, nærvær med familie og venner og ikke mindst et tiltrængt afbræk fra verdens stress og jag. Og dog.

Rigtig mange danskere er enten over- eller underforsikrede, og det kan være et stort problem – både ift. at du risikerer at betale for meget, men også hvis uheldet skulle være ude. Så er gode råd pludselig meget dyre.

I denne artikel får du 3 anbefalinger af almindelige forsikringer, du sandsynligvis også har, og som du med fordel kan gennemgå for at sikre, at du og din familie er tilstrækkeligt forsikrede, så du kan slippe bekymringerne og nyde din ferie.

Bilforsikring – skal I på bilferie?

Mange danskere bruger sommerferien til at drage mod sydens sol i bil, typisk til Sydeuropa såsom Italien, Frankrig eller Spanien.

Der er tale om længere rejser, der ikke blot stiller krav til bilen og familiemedlemmernes tålmodighed, men også til forsikringerne. Dels kan der være nogle krav til forsikringens indhold, når I kører i andre lande, og dels kan dækningen være anderledes, når du kører uden for Danmarks grænser.

Det kan fx være ift. lånebil og autohjælp, der kan være en dyr fornøjelse at skulle betale selv, hvis bilen bryder sammen og må på værksted. Gå derfor din forsikring igennem og undersøg, om du er passende dækket ind, når du kører på udenlandske landeveje.

Rejseforsikringen er uundværlig

Thailand? Australien? USA?

Uanset hvor du drager hen, er det vigtigt, at du har en passende rejseforsikring med dig i bagagen, så du er sikret, hvis du skulle komme til skade eller volde skade på andre.

Mange er dog ikke opmærksomme på, at deres rejseforsikring ikke nødvendigvis dækker på samme måde alle steder i verden. Der kan nemlig være væsentlig forskel på dækningen i og uden for EU, ligesom udvalgte lande kan have helt særlige forsikringsvilkår.

Tjek derfor for en sikkerheds skyld op på, hvordan du er dækket ift. din destination, og om du fx skal medbringe et særligt forsikringsbevis.

Tjek din ulykkesforsikring

Skal du deltage i ekstremsport her til sommer? Eller måske springe faldskærm eller andre særlige aktiviteter? Så sørg for at have en ulykkesforsikring, som dækker ved farlig sport. Find dine forsikringer på If.dk, hvor du nemt og hurtigt kan købe alle 3 forsikringer online, uden at du går på kompromis med din dækning.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?