26. maj 2020
pb låse bil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få udført en gratis sikkerhedstjek på din bolig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få udført en gratis sikkerhedstjek på din bolig?

Hvis du ikke har fået lavet et gratis sikkerhedstjek, er det på tide, at du gør det.

Det er vigtigt, at du følger med teknologien, da sikringsbranchen udvikler sig hele tiden. Dette stiller store krav til de forskellige låsesmede, og der er vi eksperter.

Med hjælp fra os kan du holde kriminaliteten væk. Jo sværere og længere tid det tager for tyven at komme ind, jo hurtigere opgiver de og går væk igen.

Vi har låsesmed Frederiksberg, Låsesmed Lyngby, Låsesmed København, Låsesmed Amager, hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland. Så har du brug for en låsesmed, så giv os et kald.

Få lavet et gratis sikkerhedstjek inden tyven har været der!

I dag må vi konstatere at sikkerheden i de fleste hjem er for ringe. Behovet for at man får en bedre overvågning er i dag stigende, og desværre stoler danskere stadig på deres gamle normale låsesystemer. F.eks. er kædelås og normale hasper ikke nok for en ordentlig sikkerhed i hjemmet.

Hvad med at få lavet et gratis sikkerhedstjek, inden at det er for sent?

Det er desuden et normalt problem, at flere boliger er udstyret med gamle låse, som er slidte og derfor lette at bryde op.

PB Låse & Sikring anbefaler at udskifte låse og tilbehør hvert tiende år, da de får en masse slid. Når du skifter låse og tilbehør, får du også et overblik, over hvem der har adgang til din bolig. Det kan være svært at holde styr på, hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Få lavet et gratis sikkerhedstjek hurtigst muligt

Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring din boligs sikkerhed, eller hvis du gerne vil have, at vi kigger forbi dig til et gratis sikkerhedstjek. Tro det eller ej, men indbrudstyvene er i dag eksperter i at komme ind i boliger, men vi er heldigvis eksperter i at forhindre det.

Så kontakt os på 31313515 så kan vi være hos dig hurtigt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?