30. maj 2020
lejlighedskøb
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få råd til den næste lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få råd til den næste lejlighed

Lejlighedspriserne varierer meget alt efter, hvor du kigger henne. I de mindre byer kan du forholdsvis nemt finde lejligheder i alle prisklasser, også en prisklasse der passer til dig med knap så mange penge ved hånden. Men når du rykker ind mod de store byer, i særdeleshed Århus og København, stiger priserne eksponentielt. I f.eks. København kan kvadratmeterprisen nemt komme over 40.000kr – også for gennemsnitlige boliger. Ydermere skal du jo også betale indskuddet, hvilket også løber op i mange tusinder af kroner. Det er derfor en god idé at vide, at du skal flytte lang tid før, du faktisk gør det. Så har du nemlig tid til at spare penge op til indflytningen. Hvis der ikke er tid til dette, kan man vælge at tage et lån for at hjælpe med depositum.

Sådan finder du en billig bolig

Da priserne kan være svimlende høje, gælder det om at lede efter de lejligheder, du kan få til et mere menneskeligt beløb. Først og fremmest skal du have tålmodighed. Begynd at lede et par uger eller måneder før, du faktisk skal flytte. Så har du større chance for at støde på en lejlighed, der passer til lige netop dit budget. Her er en række tips til, hvordan du finder denne lejlighed:

  • Brug dit netværk. Spørg vidt og bredt om der er nogen, som har en eller anden lejlighed til at ligge. Lejligheder via netværket kan man også ofte få lidt billigere end på markedet.
  • Send en ansøgning ud i verden. Lav en efterlysning af lejlighed og send den ud til alle verdenshjørner i den digitale sfære – og få netværket til at dele den.
  • Meld dig op til mange forskellige boligselskaber.
  • Gør brug af så mange boligportaler som mulig.
  • Lær at gå på kompromis med dig selv – det er ikke sikkert, lejligheden ligger perfekt for dig.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?