8. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få hjælp til business analytics med analyser tæt på realtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få hjælp til business analytics med analyser tæt på realtid

At have det fulde overblik over KPI’er i din virksomhed er essentielt, hvad angår at have det rette beslutningsgrundlag. Efterhånden som den digitale udvikling skrider frem, kan gradvist flere data opsamles og analyseres gradvist hurtigere, så du som leder eller mellemleder kan stå med automatisk genererede rapporter, der viser statussen på performance tæt på realtid.

Nøglen til god business analytics er et data warehouse, der formår ikke blot at samle data fra vidt forskellige enheder på ét sted, men som også analyserer på disse data – ud fra de samme procedurer hver gang og derfor med minimal fejlmargin. Læs mere på kapacity.dk om tilbud inden for business analytics, fx data warehouses der også rører emnet business intelligence.

Frontend- eller backend-adgang afhængigt af bruger

Trods data warehouses munder ud i en fast procedure for gruppering og modellering af data, betyder det ikke, at alle ansatte i virksomheden nødvendigvis skal have samme adgang til dine data. Fx kan analytikere få backend-adgang til at nørde med enkelte tal fra salgsafdelingen i virksomheden, mens chefer kan få analyserede data præsenteret på et dashboard, fx grafisk.

Svært at stå med ny it-infrastruktur selv

Fordi hver virksomhed er forskellig, og det selv inden for samme branche kan være vidt forskellige parametre, virksomhedens performance måles på, kan det selv at stå over for at skulle designe et data warehouse være en uoverkommelig opgave. Nemmere bliver det heller ikke af, at det at sætte ny it-infrastruktur i spil stiller krav til jeres data governance protokoller.

Find hjælp til business analytics

Men I behøver heller ikke være på jeres egen ø, hvad angår at få moderne business analytics op at køre. Firmaer med det forkromede overblik over designmetode, kompetenceopbygning, etablering af løsningsmonitorering og tilbud på supporttjenester findes. Hvor det at danne overblik på markedet for business analytics løsningerne kan være hårdt, er hjælpen altid nær.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?