17. september 2019
fraud-3229757__340
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få hjælp til at passe på drømmehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få hjælp til at passe på drømmehuset

Har du endelig fundet drømmehuset, som skal danne rammen om det perfekte liv for dig og din familie? Har du i årevis brugt mange timer på at finde det helt rigtige spisebord? Måske har du i huset et smykkeskrin med uvurderlige smykker, som du arvede fra din afdøde mormor?
Lad professionelle sikkerhedskonsulenter sikre hjemmet med et alarmsystem og hjælpe dig med at passe på dine uerstattelige ejendele.

En brand behøver ikke at udslette dine minder

Når man flytter sammen med sit livs kærlighed, følger der ofte et hav af forskellige genstande med, som I, sammen og hver for sig, har erhvervet jer i årenes løb. Det kan være en speciallavet vase, som hende den gamle thailandske dame sirligt sad og lavede på jeres første store rejse sammen. I har sikkert også mange skønne billeder fra den ferie, som trygt opbevares i det fine fotoalbum i reolen. I reolen står der også album med billeder af jeres barns fødsel, de første skridt og den allerførste skoledag. Man tør næsten ikke tænke tanken til ende, hvis alle disse minder skulle gå tabt. Ved at få et sikkerhedstjek kan I skabe de allerbedste forudsætninger for, at et helt liv af minder ikke pludseligt går op i røg.

Lad ikke tyven løbe afsted med vielsesringen

Selvom det vigtigste her i livet for de fleste ikke kan gøres op i materielle goder, er der stadig rigtig mange genstande, som har en stor betydning. Det kan være genstande, som repræsenterer begivenheder eller følelser, fx som en vielsesring kan være et symbol på jeres kærlighed til hinanden. At miste noget med så stor en affektionsværdi, kan i mange tilfælde aldrig erstattes.
Få nu sikret dit hjem og dine uvurderlige værdier, så det aldrig skal komme så vidt. Med et omfattende alarmsystem sætter du tyven stolen for døren og holder branden ude.