28. marts 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få en bredere viden om pressostater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få en bredere viden om pressostater

Industrien er fyldt med større og mindre anlæg, hvor størstedelen af den almene befolkning ikke kan finde hoved eller hale i anvendelsen af de enkelte dele. Det er imidlertid meget forståeligt og naturligt. Du kan dog få en bredere indsigt i pressostater, hvis du læser med her og blive lidt klogere på en del ud af mange tusinde.

Hvad er pressostater?

Der findes mange forskellige løsninger, hvor man kan måle tryk fra diverse væsker. En pressostat bruges som en elektrisk kontakt, som styres direkte af lufttryk. Den er udstyret med en form for sejl. Det er netop dette sejl, som styret af lufttryk og giver egenskaber med at lukke og åbne. Når lufttrykket rammer sejlet, så vil det lukke kredsløbet og omvendt åbne det. Derfor er det en form for switch knap.

Der vil i de fleste tilfælde være et ønsket tryk, der styrer switch funktionen. Når det ønskede input er opnået, vil sejlet altså lukke til. Dette er på baggrund af, at der er en on- off funktion for trykniveauet. Selve systemet er dog mere komplekst end man lige tror. Der skal opstilles nogle meget nøjagtige oplysninger omkring det faldende tryk og det stigende tryk.

På et mere forsimplet udtryk så kan det siges, at en pressostat fungerer ved mediet påvirker enten membranen eller stemplet. Selve præcisionen bunder i en mere indgående viden til området. Her er det ofte nødvendig med en professionel og kompetent viden inden for pressostater.

Hvad kan hvac pressostater?

Pressostater anvendes inden for et bredt udvalg af forskellige maskiner. Blandt andet er de at finde i nogle opvaskemaskiner. Det er dog mere udbredt at se dem i større industrianlæg, hvor de har en stor betydning. Der er derfor også et bredt udvalg af forskellige pressostater. Af samme årsag vil det altid være en god ide at komme i kontakt med en pålidelig forhandler, hvor man kan få kompetent vejledning. På denne måde er man sikker på at få en pressostat, der fungerer i ens egne omstændigheder.

Her er et eksempel hvac pressostater blot en type ud af mange pressostater. Den fungerer selvfølgelig i sin forstand på samme måde som alle andre, men den er ligeledes speciel. Den er monteret med et justerbar differenstryk. Derudover anvendes den indenfor opgaver med tryk, vakuum og differenstryk heri er den anvendelig til ens hvac applikationer.

Den rigtige forhandler

Som tidligere berørt er det nødvendigt, at man finder den rigtige forhandler, som kan give en kompetent rådgivning. Man kan ikke se ud i fremtiden, og der er derfor ingen, som kan vide sig sikker i den teknologiske udvikling inden for området. Det er tværtimod muligt at opnå ekspertise, hvor der analyseres og vurderes på opgaven med en stor faglig viden. Derudover vil man opleve følgende

  • Mulighed for vedligeholdelse
  • Få tilbudt et bredt sortiment
  • Kompetent service

Alt dette vil man opnå ved en pålidelig forhandler, som kan gøre en forskel for den enkelte. Det er ikke blot i købet af pressostater men i højere grad gældende for en lang række af alle dele i industrien.