6. maj 2021
uniquealign
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få drømme smilet med usynlig tandretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få drømme smilet med usynlig tandretning

Synes du at dine tænder er skæve og gør det dig ked af det når du ser dem i spejlet eller på et billede? Vores smil er en meget tydelig del af os selv og det kan derfor have en stor negativ indvirkning på selvværdet hvis man ikke bryder sig om sit smil og sine tænder.

Bøjlen og dens opmærksomhed

For at rette op på tænderne, så smilet bliver noget du ønsker at vise frem til hele verden, kan man vælge at få bøjle. Men her kan det igen have en negativ indvirkning på selvværdet, da en metalbøjle jo er meget tydelig. Måske føles det faktisk som om der nu er endnu mere fokus på at tænderne er skæve, end der var før. En opmærksom man ikke ønsker at modtage. Selvom de medfølende kommentarer man får kommer fra et godt sted hos afsenderen, så føles det måske ikke særlig rart at modtage.

Tandretning som ingen ser

Heldigvis er der hjælp at hente. I dag findes der nemlig usynlig tandretning. Med denne behandlingsmetode vil du ikke blive generet af en meget tydelig bøjle, som du føler du skal gå og gemme væk. I stedet får man en gennemsigtig bøjle på, som altså fungerer som den usynlige tandretning. Dermed vil der nærmest være ingen der kan se at du har bøjle på og du undgår på denne måde at få øget opmærksomheden mod dine tænder.

I mange tilfælde er det også kun en selv der er opmærksom på de skæve tænder, så når andre ikke kan se en tydelig bøjle, vil der ofte være langt færre kommentarer på tænderne. Hvilket vil være yderst rart for dig. Det er nemlig som regel først når metalbøjlen rent faktisk kommer på at andre opfatter at du synes at dine tænder er skæve og dermed eventuel spørger ind til det.

Dermed kan du gennem hele perioden hvor dine tænder skal rettes til, fortsætte med at smile og grine som du plejer. Men du ved at for hver uge og måned der går, så bliver dit smil mere og mere det du ønsker det skal være.

Det hele starter online

Hvis du ønsker at finde ud af om usynlig tandretning er en mulighed for dig, så kan du nemt booke en gratis forundersøgelse på nettet. Som med langt de meste, så er det netop online at rejsen starter. Også når det handler om dine tænder og dit smil.

Når du har booket undersøgelsen, vil de professionelle kunne fortælle dig om du er en god kandidat til denne type behandling og du vil kunne starte din rejse mod dit drømme smil. På en dejlig usynlig og bekvem måde. Snart vil du kunne smile lige så meget som du ønsker, uden en frygt for at andre ser dine skæve tænder.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?