6. maj 2021
Foto - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få den rette pensionsrådgivning fra en uvildig pensionsmægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få den rette pensionsrådgivning fra en uvildig pensionsmægler

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du allerede en pensionsordning, men er du samtidig usikker på, hvorvidt du får det meste ud af den? Er du nervøs for, at omkostningerne er for høje, eller om du er rigtigt dækket? Der er meget, du skal vide, når det handler om pension og livsforsikring, men heldigvis er der hjælp at hente. I denne artikel kan du læse om, hvem APC Forsikringsmæglere er, og hvordan de kan give dig professionel pensionsrådgivning.

APC er Danmarks største pensionsmægler

APC Forsikringsmæglere blev stiftet af Peter Lindblad i 2007, og er siden vokset til at være den største pensionsmægler i Danmark. Virksomheden kom til med en mission om at gøre livsforsikring og pensionsbranchen mere transparent og overskuelig for danskerne. Dertil satte de sig for, at optimere danskernes pensionsordninger, og det må man sige er lykkedes.

Cirka hver tredje dansker der møder APC Forsikringsmæglere, bliver ikke kunde, fordi de bliver anbefalet at fastholde deres nuværende pension i det samme selskab. Modsat betyder det således, at to tredjedele bliver kunde, og faktisk opnår en bedre og billigere forsikring og pensionsløsning, der i sidste ende giver dem flere penge, når de skal på pension.

Det er uforpligtende, uvildig og professionel rådgivning på samme tid.

Det har mange danskere fået øjnene op for, og det kan i høj grad ses på Trustpilot, hvor APC Forsikringsmæglere har hele fem stjerner. Læs APC pension anmeldelserne på Trustpilot her. Hvis du allerede er kunde hos APC Forsikringsmæglere, så kan du også skrive en anmeldelse af dem på Trustpilot.

Med APC Forsikringsmæglere kan du være sikker på at modtage rådgivning, der er uafhængig af både banker og pensionsselskaber. Det betyder, at du har mulighed for at få mest ud af din pension hos dem, fordi de oplyser dig om alle relevante løsninger for dig. Typisk vil bankerne og dit nuværende pensionsselskab ikke nødvendigvis rådgive dig om konkurrenternes løsninger - det er jo dårlig forretning.

Sådan tænker APC Forsikringsmæglere ikke, og derfor får du srådgivning omkring alle produkterne på markedet. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at optimere din pension. Naturligvis har du også mulighed for frit at vælge mellem ethvert af disse pensionsselskaber.

En pensionsmægler med en sund økonomi

Det er let for dig at blive medlem af den tilfredse kundebase hos APC Forsikringsmæglere, og når du bliver medlem, så får du med det samme adgang til en række fordele. Det gælder f.eks. disse:

  • En professionel og 100% uvildig rådgivning om din pension
  • Nogle af de laveste omkostninger på markedet
  • Frit valg mellem alle relevante pensionsselskaber
  • Løbende overvågning af din pensionsordning

Derudover får du også en pensionsmægler, der har en sund økonomi. APC Forsikringsmæglere har en omsætning på omkring 170 millioner kroner. Find APC Forsikringsmæglere A/S på proff.dk. Her kan du se deres omsætning og andre specifikke nøgletal, som måske kan have en interesse for dig.

Tilsammen har kunderne hos APC Forsikringsmæglere en samlet pensionsopsparing på mere end 23 milliarder kroner, og det giver dem mulighed for at forhandle om fordelagtige priser og rabatter til deres kunder. Det får du glæde af i form af lavere omkostninger, og i sidste ende betyder det, at du har flere penge til rådighed, når du skal på pension.

En gennemsnitlig pensionsopsparing på 1,5 millioner kroner for en 50-årig, der forventer at gå på pension som 68-årig, kan stige mellem 100.000,- til 300.000,- ved hjælp af den rette optimering af pensionsordningen. Prøv selv at beregne, hvad du kan tjene ved at bliver kunde hos APC Forsikringsmæglere her: https://apc.dk/beregner

En god pensionsordning giver dig mulighed for at nyde en dejlig tilværelse som pensionist, og så har du endelig tid til at realisere nogle af de drømme, som du har haft. Så kan din pensionsordning mon optimeres?

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?