12. juli 2020
unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få 3 gratis tilbud på træfældning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få 3 gratis tilbud på træfældning

Træfældning er en af de arbejdsopgaver i haven man IKKE selv skal gå i gang med. På Youtube ligger der rigtig mange videoer med træer, der vælter ned i drivhuse, carporte, biler og sågar villaer. Det kan endda gå endnu værre; der er flere, der hver år bliver slået ihjel under træfældning ligesom rigtig mange kommer til skade. Træer er farlige på grund af deres vægt og fordi det er svært at styre faldretningen. Træfældning bør overlades til professionelle, der har mindst en af følgende uddannelser:


  • Motormanuel træfældning
  • Grundkursus i træklatring
  • Aborist

Bestil 3 gratis tilbud på træfældning

Når du har indset, at det mest fornuftige er, at få en uddannet træfælder til at fælde dit træ, så kan du gå i gang med at ringe rundt til forskellige træfældningsfirmaer for at høre om de har tid og hvad prisen er. En anden – og smartere – måde er, at bestille 3 tilbud på træfældning på nettet. Det er både nemt og hurtigt; du udfylder blot et skema og oplyser, hvad det er, du gerne vil have tilbud på. Skriv gerne nogenlunde detaljeret om opgaven f.eks. træsort, anslået højde på træet, om der er plads til at fælde det, om der er drivhuse, luftledninger osv. i nærheden.

I løbet af få dage bliver du kontaktet af op til 3 interesserede træfirmaer, som gerne vil stå for din træfældning. Enten får du et tilbud med det samme eller også vil de gerne lige ud og inspicere træet og omgivelserne inden de udarbejder et tilbud. Træfældningsfirmaerne ved, at der er andre firmaer, der også gerne vil have opgaven og derfor udarbejder de nogle ekstra gode tilbud til dig. Med 3 gode tilbud på hånden, kan du frit vælge det, du synes bedst om. Det er hundrede procent gratis og uforpligtende at bestille 3 tilbud på træfældning og du kan derfor vælge at afslå dem alle, hvis du ikke er tilfreds med dem.

Er det dit træ?

Inden du bestiller en fagmand til opgaven, skal du sikre dig, at du rent faktisk må fælde træet. Store gamle træer kan være fredede eller medtaget i lokalplanen ligesom der kan være en tinglyst servitut. Til sidst skal du sikre dig, at træer er dit, dvs. det står på din grund og ikke i skel eller på anden måde uden for din matrikel.
Træservice omfatter mange forskellige arbejdsopgaver f.eks.:

  • Beskæring af træer
  • Fuldkronereduktion
  • Kronelyft
  • Topkapning
  • Stormskader

Meget store træer skal fældes ved topkapning dvs. at træfælderen klatrer op i træet med en motorsav og skærer grenene af undervejs. Når han kommer til toppen, bliver den skåret af og hejst ned og således fortsætter han nedad indtil træet ikke er højere end det kan fældes ved at save stammen over ved roden.Stubfræsning og rodfræsning

Når træet er fældet, står roden tilbage. Den samt de større rødder kan fræses til flis med en stubfræsningsmaskine således at der ikke er nogle spor tilbage efter det fældede træ. Husk at angive i din opgavebeskrivelse, om du ønsker stubfræsning/rodfræsning. Husk også at angive, om du ønsker træet skåret op til brænde, skåret til flis, kørt bort eller noget helt fjerde.
I disse klimatider er det i øvrigt god stil hvis man, hver gang man fælder et træ, planter mindst et nyt erstatningstræ. Held og lykke med din træfældningsopgave!

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?